Assistentiewoningen Schoonebeeker Lier 39 serviceflats te huur in 2500 Lier

Frederik Peltzerstraat 84, 2500 Lier

Waarom zou ik willen wonen in Schoonebeeker?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. 
U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?         

Site Schoonebeeker bevindt zich op de site van de oude gasfabriek in Lier. Een fantastische locatie te midden van de Vesten, op de overgang van de stad met de Kleine Nete-vallei. Het is een groep van erkende assistentiewoningen met in totaal 39 appartementen. U geniet van licht en groen, uitzonderlijke uitzichten, met aandacht voor privacy. Schoonebeeker is makkelijk be­reikbaar met het openbaar vervoer en heeft voldoende parkeergelegenheid.

De assistentiewoningen in Schoonebeeker zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Schoonebeeker krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid en met de juiste zorg en ondersteuning op het moment en voor de periode die u nodig heeft.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Schoonebeeker? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Lier