Sint-Jozef Lier 48 assistentiewoningen te huur in 2500 Lier

Koningin Astridlaan 4, 2500 Lier

Even voorstellen 

Sint-Jozef Lier is één van de vijf woonzorgcampussen die behoort tot de Amate-groep. Wij bieden een warme, veilige en comfortabele omgeving aan zij die meer ondersteuning nodig hebben. Om onze missie 'wonen, leven en genieten ... zonder zorgen' te blijven waarborgen garanderen wij een comfortabele woonomgeving en kwaliteit van zorg en ondersteuning.

Ons woonzorgcentrum met assistentiewoningen is gelegen aan de de Sint-Gummaruskerk op wandelafstand van de Vesten, het Zimmerplein en de Grote Markt in Lier. Het is de ideale uitvalsbasis voor een wandeling door de stad, een bezoek aan een museum of een terrasje op een zonnige namiddag.

Zelfstandig wonen in een velige omgeving

Wil u niet meer zo groot wonen of hebt u geen zin meer om uw tuin te onderhouden? Het voorziene comfort van onze assistentiewoningen maken het zelfstandig maar beschermd wonen op oudere leeftijd mogelijk, weliswaar in een veilige omgeving. Al onze assistentiewoningen beschikken over een oproepsysteem voor hulp in geval van nood.

Bent u sociaal aangelegd? Wij organiseren regelmatig voor onze bewoners gevarieerde activiteiten. Samen boeiende, leerrijke of gewoon ontspannende dingen doen en genieten van een leuke tijd.

De woonassistent is het aanspreekpunt voor al uw vragen. Deze medewerker wijst u de weg en ondersteunt u bij het regelen van aanvullende hulp (thuisverpleging, thuishulp,..) mocht u daar nood aan hebben. De woonassistent zorgt ook voor overbruggingszorg (hulp voor korte tijd) in crisissituaties. 

Kortom, als thuis wonen een te grote zorg wordt, bieden onze woonzorgcampussen een warme en veilige omgeving met persoonlijke zorg op maat voor zorgbehoevende ouderen en personen met dementie. 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Lier