Seniorenflats Noorderhof 15 serviceflats te huur in 2200 Noorderwijk

Ring 31-33, 2200 Noorderwijk
1-kamer flats te huur vanaf € 852/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.065/maand

De 15 seniorenflats, gelegen in het levendig centrum van Noorderwijk, bieden een beschermde woonomgeving voor echtparen, samenwonenden of alleenstaanden waarin u uw privacy en zelfstandige levenswijze niet hoeft op te geven en u zich naar behoefte laat bijstaan door professionele hulp.
De nadruk wordt gelegd op wooncomfort en veiligheid. Het veiligheidsgevoel van iedere bewoner is prioritair.
Zowel de badkamer, living als slaapkamer is uitgerust met een vast oproepsysteem. Hiermee kan U zowel overdag als 's nachts een familielid, kennis of verpleegkundige ter hulp roepen.
De seniorenflat biedt een aan de behoeften van ouderen aangepaste huisvesting. Iedere flat, met een oppervlakte van ongeveer 50m² (type: 1 slaapkamer), bestaat uit een inkom, zithoek, open keuken, badkamer met aangepaste douche en toilet, slaapkamer en terras of balkon.
Zowel in de flats als in de gemeenschappelijke ruimte werd gekozen voor duurzame materialen met een maximale garantie naar comfort en veiligheid. Dit kan u o.a. merken aan de keuze van antislipvloeren, aangepast sanitair (inloopdouche met zitje, handgrepen), verlichting met bewegingsdetectie in de gang, zonnewering, toegangscontrole en video parlofoon.
 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Noorderwijk