Assistentiewoningen Goeleven 28 serviceflats te huur in 2430 Eindhout

Oude Tramlijn 2B, 2430 Eindhout

Waarom zou ik willen wonen in Goeleven?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. 
U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?      

Kiezen voor een assistentiewoning van Goeleven, is kiezen voor zekerheid en genieten van het leven. Goeleven bevindt zich in een rustige buurt dichtbij de groene natuur, maar toch met de luxe en faciliteiten van bloeiende centra zoals Geel of iets dichter bij huis in Eindhout. Supermarkt, apotheek of bushalte zijn nooit veraf hier.

Het gebouw is ontworpen met oog voor groene energie. Zo wordt het regenwater opgevangen en voldoet het aan de laatste energie/comfort eisen.  

De assistentiewoningen in Goeleven zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Goeleven krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid.

Om andere bewoners of buren te ontmoeten is er een gezellig koffiehuisje op het gelijkvloers aanwezig. De brasserie van Goeleven is omgetoverd tot een echte ontmoetingsplek. Van hieruit worden veel activiteiten georganiseerd: dag- en culturele uitstappen, koffienamiddagen of kaartspelen. Doe mee!

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Goeleven? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Eindhout