Assistentiewoningen Molenhoek Duffel 29 serviceflats te huur in 2570 Duffel

Merodestraat 9, 2570 Duffel

Waarom zou ik willen wonen in Molenhoek?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. 
U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?       

Midden in het centrum van Duffel vindt u onze site Molenhoek met 29 gloednieuwe erkende assistentiewoningen. De appartementen zijn modern, voorzien van alle comfort en u geniet daarnaast van aangepaste service in functie van uw specifieke noden. Molenhoek is bovendien rustig gelegen in een groene omgeving en toch dicht bij alle voorzieningen.

De assistentiewoningen in Molenhoek zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening  en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Molenhoek krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid en met de juiste zorg en ondersteuning op het moment en voor de periode die u nodig heeft.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Molenhoek? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

 

  

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Duffel