Assistentiewoningen Baudry 80 serviceflats te huur in 2880 Bornem

Sint-Amandsesteenweg 107, 2880 Bornem

Waarom zou ik willen wonen in Baudry?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. 
U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?         

Kwalitatief wooncomfort en veiligheid zijn dé sleutelwoorden van Baudry.
Baudry biedt 80 erkende assistentiewoningen vlakbij de gezellige dorpskern van Bornem. Deze ideale ligging brengt heel wat troeven met zich mee. Handelaars, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en culturele evenementen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van waar u woont. De winkelstraat of het station zijn makkelijk te bereiken door de bushalte voor de deur en via de N16 bent u met de wagen in geen tijd in Mechelen of Sint-Niklaas. De assistentiewoningen beschikken allemaal over een privéterras en een volledig ingerichte keuken en badkamer. Bovendien heeft u toegang tot een ruim aanbod aan extra diensten die het leven aangenamer maken zoals kinesitherapie, fitness- en wellnessruimte en assistentie indien nodig. Vrijheid en veiligheid troef.

De 80 assistentiewoningen in Baudry met 1 of 2 slaapkamers zijn volledig ingericht en één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Baudry krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid. 

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Baudry? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Bornem