Katarinahof 27 serviceflats te huur in 2370 Arendonk

Hovestraat 2-Wippelberg 1, 2370 Arendonk
1-kamer flats te huur vanaf € 750/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 840/maand

Katarinahof omvat 27 door de Vlaamse overheid erkende assistentiewoningen gelegen in het hart van Arendonk.  Zorgbehoevenden en 65- plussers kunnen er zorgeloos genieten van hun dag en zijn er omringd met alle comfort- en zorgdiensten die ze zelf wensen in te roepen.
Flats beschikken over alle hedendaagse comfort (vaatwasser, combi-oven, koelkast, terras, noodoproepsysteem, …) en kunnen bemeubeld worden naar eigen smaak.  Ze zijn vlot toegankelijk, ook voor minder mobielen. Er zijn 4 keuzes van flats ter beschikking, ingedeeld naargelang de grote en het aantal slaapkamer (1 of 2). Als extra is er een gemeenschappelijke bergruimte, gezellige tuin en een gemeenschappelijke zitruimte waar wekelijkse activiteiten plaats vinden (kaarten, gezelschapsspelen, babbelnamiddag, …) .
Garages kunnen apart gehuurd worden
Als bewoner van een assistentiewoning kan u beroep doen op “de woonassistent”.  Zij is op regelmatige tijdstippen aanwezig in Katarinahof .  Samen met u als bewoner stelt de woonassistent een zorgplan op maat samen.  Vertrekpunt vormt steeds de wensen en de keuzes van u als bewoner.
Zo organiseert de woonassistent op uw vraag: poetshulp, gezinszorg, thuisverpleging, warme maaltijden, vervoer, bestellen of huren medisch materiaal, … en kan je zelf de dienst kiezen waarmee je wil samenwerken.
Huren kan vanaf €750/maand.
Inbegrepen in de huurprijs
• 24/24u permanentie noodoproepen
• Diensten woonassistent (€2.86/dag)
• Schoonmaak gemeenschappelijke delen
• Schoonmaak buitenzijde eigen flat
• Onderhoud lift en tuin
• Algemene brand- en inboedelverzekering
• Verwarming, verlichting en inrichting gemeenschappelijke delen
 

 

 

 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Arendonk