Assistentiewoningen Hof ter Schelde 20 assistentiewoningen te huur in 2050 Antwerpen

August Vermeylenlaan 6, 2050 Antwerpen

Assistentiewoningen te huur in 2050 Antwerpen

Door de gunstige ligging van Hof ter Schelde zijn het centrum van Antwerpen, het strand van Sint-Anneke en andere delen van Linkeroever vlot bereikbaar. Zowel te voet, met de fiets als met het openbaar vervoer ben je in geen tijd op je bestemming. Bus 36 bijvoorbeeld stopt vlak voor onze campus en even verderop kan je de tram nemen richting het stadscentrum.

Alle noodzakelijke hulp is - mocht dit nodig zijn - voorhanden en verder behoud je alle ruimte om te doen en laten wat je wil. De woningen maken deel uit van de Zorgcampus Hof ter Schelde, wat maakt dat je eenvoudig en snel toegang hebt tot diverse vormen van zorg- en dienstverlening.

BESCHRIJVING ASSISTENTIEWONINGEN

Je kan terecht in twintig assistentiewoningen met een oppervlakte die varieert tussen 60 en 80 m². Vijftien daarvan beschikken over één slaapkamer. De overige vijf hebben twee slaapkamers. Elke assistentiewoning is voorzien van een terras.

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich telkens acht wooneenheden en op de derde verdieping nog eens vier. Op het gelijkvloers zijn een huisartsenpraktijk en de dienst 100 gevestigd.

De assistentiewoningen zijn N-Z georiënteerd en kijken uit op het binnenplein of op het Sint-Annabos. Elke assistentiewoning voldoet aan E-peil 60 en is rolstoeltoegankelijk. Het oogt compact en is heel comfortabel ingericht: je beschikt over een volledig uitgeruste keuken met aanbouwkasten, dampkap, inductievuur, ijskast met diepvriesvak en plaats voor een vaatwasmachine. De badkamer beschikt over een douche die aangepast is aan rolstoelgebruikers. Daarnaast is er een videofoon, zodat je steeds kan zien wie er voor de deur staat.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor scootmobielen en fietsen. Voor auto’s zijn vijf parkeerplaatsen voorzien die verhuurd worden in de ondergrondse garage.

DIENSTEN

Als bewoner kan je een beroep doen op alle diensten die op de Zorgcampus aanwezig zijn. Zo is er een woonassistent, wordt er een ruim aanbod aan activiteiten en uitstappen aangeboden, kan je dagschotels bestellen, is er een noodoproepsysteem dat 24/24u operatief is enz...

Heb je los van al het bovenstaande toch nood aan extra hulp? Dan doen we er uiteraard alles aan om samen met jou te kijken wat mogelijk is.

WILT U MEER INFORMATIE?

Maak gerust een afspraak via onderstaand formulier of via het nummer 03 233 33 00.

Tot binnenkort!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Antwerpen