De Waterdam woonzorgcentrum in Roeselare

Handelsstraat 37
8800 Roeselare
Dagprijs 1-persoonskamer: 
Vanaf € 60,53 per dag

Het woonzorgcentrum (WZC) De Waterdam is ontstaan uit een fusie van de 2 voormalige woonzorgcentra, Ter Dreve en Ten Hove. Het  bevindt zich naast het Stedelijk Ziekenhuis en het centrale Motena gebouw. 

In WZC De Waterdam begeleiden we zowel senioren met een laag verzorgingsprofiel als fysiek zwaar zorgbehoevende senioren. Momenteel vinden 147 bewoners er hun thuis, aangevuld met 4 kortverblijven.

Woonzorgcentrum De Waterdam wil in de eerste plaats diensten aanbieden die sterk aanleunen bij de thuissituatie. Een verzorgings- en verpleegteam, aangevuld met logistieke medewerkers en paramedici, staan garant voor zorg op maat.

Wanneer een bewoner zijn laatste levensfase bereikt, is er mogelijkheid tot palliatieve begeleiding. Een palliatief team zorgt voor een aangepaste invulling van de veranderde behoefte van bewoner en familie.

Familie en kenissen van bewoners die in ons woonzorgcentrum verblijven kunnen via www.wzcdewaterdam.be info en beeldmateriaal vinden van de activiteiten binnen De Waterdam.

Verblijfstypes: 
Woonzorgcentrum
Centrum voor kortverblijf
Erkenningsnummers: 
ROB
RVT
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan De Waterdam: 
Neem telefonisch contact op: 

Eigenaar of beheerder?

Als u eigenaar of beheerder bent, dan kunt u zich nu registreren voor gratis tools waarmee u uw profiel kunt verbeteren en nieuwe bewoners mee kunt aantrekken. Contacteer ons.

Andere rusthuizen in de buurt ...

8800 Roeselare
0
Onmiddellijk beschikbaar
1
8800 Rumbeke
8
Vanaf € 59,11 per dag
Vanaf € 54,89 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
8850 Ardooie
8
Vanaf € 69,80 per dag
Vanaf € 69,80 per dag