NIEUW - Residentie PITTHEM woonzorgcentrum in PITTEM

Muizebeekstraat 3-5
8740 PITTEM
50.990134000000, 3.274020000000

Nieuw woonzorgcentrum: Residentie Pitthem in 8740 Pittem

Gezellig in het dorp

Onze residentie ‘Pitthem’ bevindt zich in de Muizenbeekstraat. De naam verwijst naar de vroegere schrijfwijze van Pittem die dateert van het jaar 1517. Pittem is een rustig gelegen en makkelijk bereikbaar dorp. Residentie Pitthem is te vinden midden in de gezellige dorpskern. Genieten van je (g)ouden dag is een begrip die centraal staat binnen onze residentie. Residentie Pitthem is een residentie van zorggroep Orpea, een referentie in de begeleiding en opvang van autonome en hulpbehoevende personen. De residentie telt 47 kamers in het woonzorgcentrum en 25 assistentiewoningen voor zowel vitale en zelfstandige als zorgbehoevende personen. Ons team werkt dagelijks aan een bruisende en huiselijke sfeer, waar bewoners zich snel thuis voelen.

De zorg en het team

Het team van Residentie Pitthem hecht bijzondere waarde aan ieders privacy en de zekerheid van een gepersonaliseerde begeleiding. Een professioneel opgeleid team staat altijd klaar voor jou en je familie, met oog voor ieders unieke behoeften. De continuïteit van de zorg wordt gegarandeerd, ongeacht of je in het woonzorgcentrum of in een assistentiewoning verblijft. Om de gepaste zorg te garanderen, stippelt een multidisciplinair team voor elke bewoner een zorgtraject uit in samenspraak met de bewoner en zijn/haar familie. Voor het welzijn van de bewoner stimuleren wij zoveel mogelijk de zelfstandigheid en bieden wij hen de kans om een rijk sociaal leven te ontwikkelen. 

Lekker tafelen

Residentie Pitthem heeft een keuken en biedt dezelfde diensten als een hotel. Alle gerechten worden met zorg bereid door onze chef-kok en zijn team, op basis van gezonde en gevarieerde recepten. Uiteraard houden we ook rekening met de dieetvoorschriften. Zo wordt elke maaltijd ‘heerlijk genieten’. Genieten van een aperitief of gezellige middag met de familie? Ook hiervoor kan je terecht in onze bar. 

Moderne kamers en knusse leefruimtes in het woonzorgcentrum

In het woonzorgcentrum beschikt elke resident over een eigen kamer met basismeubilair (hoog-laag bed, nachtkastje, tafeltje, …). Om een vertrouwde omgeving te creëren, mogen de bewoners kleine meubels en decoratievoorwerpen meebrengen. Familie en vrienden ontvangen kan op de kamer. Maar ook de gezellige leefruimte en de toegankelijke bar zijn ideaal om mensen te verwelkomen.

Verblijfstypes: 
Woonzorgcentrum
Serviceflats/assistentiewoningen
Het centrum is toegankelijk voor: 
Invalide personen
Semi-validen
Valide personen
Informatie over de ligging / omgeving: 
Rustige omgeving
Welke infrastructuur biedt het centrum aan?: 
Cafetaria bezoekers
Erkenningsnummers: 
ROB
Serviceflats/assistentiewoningen
Groep: 
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan NIEUW - Residentie PITTHEM: 
Neem telefonisch contact op: 

Eigenaar of beheerder?

Als u eigenaar of beheerder bent, dan kunt u zich nu registreren voor gratis tools waarmee u uw profiel kunt verbeteren en nieuwe bewoners mee kunt aantrekken. Contacteer ons.

Andere rusthuizen in de buurt ...

Onmiddellijk beschikbaar
1
8850 Ardooie
8
Vanaf € 69,80 per dag
Vanaf € 69,80 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
8800 Rumbeke
8
Vanaf € 59,11 per dag
Vanaf € 54,89 per dag
8800 Roeselare
0