WZC Huize Nazareth woonzorgcentrum (WZC) in 3300 Tienen

Goetsenhovenplein 22, 3300 Tienen
1-persoonskamer vanaf
€ 1.740/maand (€57/dag)
2-persoonskamer vanaf
€ 1.550/maand (€51/dag)

Woonzorgcentrum Huize Nazareth heeft een capaciteit van 160 bedden, 24 assistentiewoningen en een Lokaal Dienstencentrum.

Het is gelegen in het landelijke Goetsenhoven, een dorpje waar gezelligheid, natuur en fraaie vergezichten centraal staan. Deze sfeer wordt doorgetrokken in het WZC waar de bewoners kunnen genieten van ontspanning en welverdiende rust.

Het woonzorgcentrum biedt een thuis aan 160 ouderen en richt zich voornamelijk op senioren met een hogere zorgbehoevendheid die niet langer in hun eigen thuisomgeving kunnen verblijven. Naast de omkadering voor bewoners met een hogere fysieke zorgbehoevendheid is er ook voldoende aandacht voor bewoners met een dementieel beeld en/of een gestabiliseerde psychische kwetsbaarheid.

Het gebouw combineert huiselijkheid met zorg, afgestemd op ieders individuele noden.  WZC Huize Nazareth biedt verschillende kamertypes aan die standaard bemeubeld zijn met een hoog-laag bed, aangepaste zetel, ingebouwde kleerkast, tafel met stoel en een nachttafeltje. Iedere kamer beschikt eveneens over een eigen badkamer met toilet en lavabo. Er is ruimte om persoonlijke spullen mee te brengen en de kamer een eigen karakter te geven. Een gezellig ingerichte kamer draagt bij tot een rustig functioneren.. Elke kamer is voorzien van een oproepsysteem om het verzorgend personeel te contacteren.
De bewoners kunnen vrij gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes zoals de leefruimtes, zithoeken, tuin met terras, kapel en cafetaria ’t Prieeltje.

Bewoners betalen een dagprijs in het woonzorgcentrum. De overheid voorziet een maandelijkse premie voor bewoners via de Vlaamse Zorgverzekering.

 

Verblijfstypes & toegankelijkheid

  • Woongelegenheden (vroeger ROB)
  • Woongelegenheden met een bijkomende Erkenning (vroeger RVT)
  • Serviceflats/assistentiewoningen
  • Invalide personen
  • Personen met Alzheimer
  • Personen met dementie
  • Personen met Parkinson
  • Semi-validen
  • Valide personen

Contacteer WZC Huize Nazareth

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
woonzorgcentrum WZC Huize Nazareth

Goetsenhovenplein 22, 3300 Tienen
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer woonzorgcentra (WZC) in de omgeving van Tienen