Residentie Den Boomgaard woonzorgcentrum in Glabbeek

Stationstraat 2A
3380 Glabbeek
Dagprijs 1-persoonskamer: 
Vanaf € 63.70 per dag
50.874019000000, 4.954176000000
Corona update

Vanaf 1 december 2020 volgen we de onderstaande richtlijnen:

 • Elke bewoner mag 1 VASTE bezoeker hebben, daarnaast kan er nog een 2de bezoeker langs komen. Hij/zij dient de afstandsregel van 1,5 meter te respecteren alsook het mondmasker permanent te blijven dragen. De 2de bezoeker wordt aan het onthaal door de VASTE bezoeker doorgegeven en kan bovendien om de 2 weken wijzigen.
 • De cafetaria blijft nog gesloten
 • Pedicures en kappers mogen momenteel hun activiteiten nog niet uitvoeren in het WZC.
 • Medisch noodzakelijke consulten van huisartsen, kinesisten en podologen zijn wel nog mogelijk.
 • Het bezoek kan van maandag tot en met vrijdag vanaf 10u tot 18u. Op zaterdagen, zondagen of feestdagen zal er bezoek mogelijk zijn tussen 14u en 17u.
 • Het bezoek kan plaats vinden aan de tafels in de cafetaria, op de kamer van de bewoner of het terras. Gelieve geen nodeloze verplaatsingen te maken innen het WZC, geen contact te zoeken met andere bewoners en zeker niet samen met andere bewoners en hun bezoeker bij elkaar te gaan zitten.
 • We raden het momenteel af om bewoners nog mee te nemen, daar het risico op contact met anderen dan automatisch groter wordt.
 • De enige situatie waarin uitzondering m.b.t. de bezoekregeling sowieso toegestaan worden, is een palliatieve situatie. Het hoe en wat wordt dan persoonlijk besproken met de betrokken familie.
 • De waswissel mag door de vaste bezoeker of door de 2de bezoeker van de bewoner zelf gedaan worden tijdens het bezoek op de kamer. De wasrekken blijven wel in onze inkomhals staan. Moest een bezoeker niet in de mogelijkheid zijn om de was erlf te wisselen tijdens de openingsuren, dan kan dit na afspraak nog steeds via de wasrekken klaargezet worden door onze medewerkers.
 • Telefonisch contact of videobellen blijft uiteraard ook steeds mogelijk.
 • Nieuwe opnames in het WZC kunnen blijven doorgaan, maar de nieuwe resident dient voor opname getest te worden en een negatief testresultaat te hebben.
Kamer(s) onmiddellijk beschikbaar! Neem contact op voor meer informatie.

EEN WARME THUIS IN DE BUURT

Houdt u van de rust van een groene omgeving? Maar bent u ook graag in gezelschap? Residentie Den Boomgaard biedt u beide. Het is een luxueus nieuwbouwcomplex midden in een zacht glooiend landbouwgebied. Veel kamers hebben een prachtig vergezicht op de groene weiden. Tegelijk ligt Den Boomgaard vlakbij de dorpskern van Glabbeek.Den Boomgaard streeft naar een goede integratie in het buurtleven. Er is altijd iets te doen: seniorennamiddagen, een markt of bezoek van de schoolkinderen van Glabbeek voor spelletjes en activiteiten. Heeft u of uw familie een vraag of een wens? Wij staan voor u klaar. Het enthousiaste team van medewerkers zet sterk in op open communicatie. Zo creëren we voor u een warme thuis en een open huis voor familie en buurtbewoners.

LEKKER VERSE MAALTIJDEN ELKE DAG

Uw comfort staat centraal. De kamers zijn ruim, praktisch en erg luxueus. Elke kamer heeft een inloopdouche, een toilet, een ergonomisch bed, een flatscreen televisie, een kluis en een handig ophangsysteem voor foto’s en schilderijen. Overal is er volop natuurlijk licht. Via een oproepsysteem staat u continu in contact met het zorgpersoneel.Ook in de gemeenschappelijke ruimtes is het comfort troef. Beide verdiepingen hebben salons, eetruimtes en grote badkamers met verstelbare baden. Op het gelijkvloers is er een cafetaria, een kapperszaak, een kinéruimte en een keuken waar dagelijks vers en lekker wordt gekookt. Bezoekers kunnen altijd mee aanschuiven aan tafel in de gezellige eetruimte.EXTRAOok als u zwaar zorgbehoevend wordt, beschikt onze residentie over alle nodige faciliteiten en gespecialiseerde medewerkers. Naast het traditionele verblijf is er de mogelijkheid tot een tijdelijk kortverblijf. Den Boomgaard heet ook mensen met dementie welkom in zijn gespecialiseerde afdeling.

 

 

Verblijfstypes: 
Woonzorgcentrum
Kortverblijf mogelijk
Herstelverblijf mogelijk
Het centrum is toegankelijk voor: 
Invalide personen
Personen met Alzheimer
Personen met dementie
Personen met Parkinson
Semi-validen
Valide personen
Informatie over de kamers: 
Eigen douche
Koelkast
Safe
Internetaansluiting of WiFi
Zelf inrichten toegelaten (in overleg)
Schilderijen/foto/posters
Meubels
Huisdieren toegelaten
Opp. 1-pers. kamers: 
22m² -25m²
Informatie over de ligging / omgeving: 
Rustige omgeving
Openbaar vervoer op wandelafstand
Winkels op wandelafstand
Park en/of tuin (meer dan enkel terras)
Welke infrastructuur biedt het centrum aan?: 
Cafetaria bezoekers
Rokersruimte - Fumoir
TV-ruimte
Welke diensten biedt uw centrum aan?: 
Keuken met bereiding ter plaatse
Drankenautomaat
Eigen infokrant
Onthaalbrochure
Kappersdienst / kapsalon
Pedicure en/of manicure
Eredienst / vieringen
Wasserij
WiFi (Internet)
Animatie
Aanvullende info over de infrastructuur?: 
Recente nieuwbouw met oog voor detail
Bezoekuren: 
Vrije bezoekuren
Erkenningsnummers: 
ROB
RVT
Groep: 
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan Residentie Den Boomgaard: 

Eigenaar of beheerder?

Als u eigenaar of beheerder bent, dan kunt u zich nu registreren voor gratis tools waarmee u uw profiel kunt verbeteren en nieuwe bewoners mee kunt aantrekken. Contacteer ons.

Andere rusthuizen in de buurt ...

Onmiddellijk beschikbaar
1
3211 Binkom
4
Vanaf € 61,66 per dag
Vanaf € 61,66 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
3300 Tienen
3
Vanaf € 65,45 per dag
Vanaf € 65,45 per dag
3370 Boutersem
4
Vanaf € 62,28 per dag
Vanaf € 50,26 per dag