De Vijvers woonzorgcentrum (WZC) in 9050 Gentbrugge

Walstraat 1, 9050 Gentbrugge
1-persoonskamer vanaf
€ 1.797/maand (€59/dag)
2-persoonskamer vanaf
€ 2.892/maand (€95/dag)

Woonzorgcentrum De Vijvers ligt in Gentbrugge in een rustige, groene omgeving. We hebben een cafetaria, zonneterras, kapsalon, hobbyruimte en zelfs twee mooie binnentuinen...

We willen ervoor zorgen dat Gentse senioren die wat extra zorg kunnen gebruiken kwaliteitsvol kunnen wonen en leven. Daarvoor heeft woonzorgcentrum De Vijvers een heel ruim aanbod aan zorg- en dienstverlening. Op die manier kunnen we elke bewoner van ons woonzorgcentrum de zorg aanbieden die hij/zij nodig heeft.

Een tweede thuis
Maar het woonzorgcentrum is meer dan gewoon een verzorgingstehuis. De Vijvers doet er alles aan om een tweede thuis te zijn voor de senioren, waar ze hun dagen zinvol kunnen invullen.

Dit uit zich in alle aspecten van het verblijf. Senioren mogen zelf de kleur van hun kamer kiezen en mogen die naar wens met eigen meubels inrichten. Het personeel organiseert tal van aangepaste recreatieve en vormingsactiviteiten waar iedereen kan aan deelnemen. Bewoners kunnen ook de activiteiten die ze thuis zo graag deden gewoon voortzetten. Lezen, muziek beluisteren, knutselen en zelfs koken en tuinieren, voor alles is er plaats!

Een open huis
Naast het dagelijks aanbod van activiteiten organiseren we ook tal van projecten, activiteiten en evenementen in samenwerking met buurtbewoners, scholen, verenigingen... Op die manier kunnen mensen, die daar anders misschien niet de kans toe krijgen, zelf eens zien hoe het er in De Vijvers aan toe gaat. En die mix van jong en oud, familie en vrienden... brengt natuurlijk ook extra leven in de brouwerij!

Een eigen thuis
Wij behandelen elke bewoner als een individu. U kunt in het woonzorgcentrum zelf bepalen hoe u woont, leeft en verzorgd wordt. Dat is essentieel om u goed te voelen.

Bovendien geloven we dat elke bewoner een eigen persoonlijkheid heeft, die nog altijd in ontwikkeling is. De één houdt meer van lezen, de ander houdt meer van beweging. Daarom hebben we een erg ruim aanbod van diensten, projecten… die aansluiten bij de behoeftes van onze bewoners. Zo kan iedereen zich hier verder ontwikkelen naar eigen wens.

Verblijfstypes & toegankelijkheid

  • Woongelegenheden (vroeger ROB)
  • Woongelegenheden met een bijkomende Erkenning (vroeger RVT)
  • Invalide personen
  • Personen met Alzheimer
  • Personen met dementie
  • Personen met Parkinson
  • Semi-validen
  • Valide personen

Contacteer De Vijvers

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
woonzorgcentrum De Vijvers

Walstraat 1, 9050 Gentbrugge
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer woonzorgcentra (WZC) in de omgeving van Gentbrugge