Woonzorgcentrum Bloesemhof woonzorgcentrum (WZC) in 3840 Borgloon

Graethempoort 3 C, 3840 Borgloon
1-persoonskamer vanaf
€ 1.813/maand (€60/dag)

Het woonzorgcentrum Bloesemhof biedt je een kwalitatieve, warme huisvesting in grote en mooie kamers voor korte periodes of permanent verblijf. 
Als lokaal en kleinschalig woonzorgcentrum van het OCMW zorgen we voor een aangenaam thuisgevoel met het geluk van elke bewoner als hoofddoel. 

Ondanks de nadelen die het ouder worden met zich meebrengen mag je zeker nog veel leuke tijden beleven.

We bieden zorg op maat, met professioneel personeel dat nog tijd voor je maakt.  Er bestaat meer dan enkel maar ‘de was en de plas’ in het leven!

Naast de zorg willen we een aangenaam woonklimaat creëren met aandacht voor het geluk in grote en kleine dingen.

 

Kwalitatieve medische en hygiënische zorg bieden is voor ons vanzelfsprekend.
Warmte en plezier brengen in deze fase van het leven is ons doel.

 

Wat mag je verwachten van woonzorgcentrum Bloesemhof?

We zetten meer personeel in dan gemiddeld. 

We vinden dat professionele en kwalitatieve zorg samen gaat met vriendelijkheid,  genegenheid en geborgenheid en uiteraard moet er ook nog tijd zijn voor plezier en ontspanning. 

We bieden een huiselijke sfeer door bewoners in kleinere groepen op te delen. Daardoor kennen de personeelsleden jou en je familie of vrienden elkaar en heerst er een losse open sfeer.

De mooie kamers zijn erg ruim en voorzien van alle comfort. Er is een groot TV pakket met uitbreidingsmogelijkheden. Bovendien is er gratis draadloos internet voor bewoners en bezoekers in de kamers en alle gemeenschappelijke ruimtes.

We hebben een ontmoetingsruimte in het oude gebouw met dagelijks gratis krant. Je kan er feestjes geven voor bezoek of gewoon je rustig terugtrekken. In het weekend is er gratis koffie voor alle bezoekers.

We bieden elke weekdag een uitgebreid animatieprogramma en dit zowel voor- als namiddag. Bij dit enorm sterk aanbod aan animatie komen alle type bewoners aan bod. Voor elk wat wils! Hygiëne en gezondheid zijn basisvoorwaarden voor geluk maar wat amusement hoort ook bij het leven. Naast de dagelijkse animatie zijn er maandelijks grotere evenementen en voorzien we ook enkele uitstappen per jaar. Aan ontspanning en plezier geen gebrek!

In onze gesloten binnenkoer kan elke bewoner genieten van de buitenlucht zonder gevaar. Er is een gezellig kapsalon met democratische prijzen. Daarnaast kan u beroep doen op voetverzorging en handverzorging. Ons team van kinesitherapeuten en ergotherapeut zorgt voor de nodige bewegingstherapie zodat je zo mobiel mogelijk blijft. 

We hebben nog een eigen keuken  zodat we regelmatig kunnen ingaan op de vragen van bewoners. We bieden een gevarieerd menu met keuzemogelijkheden en er is er veel aandacht voor eventuele diëten.

Je kan rekenen op 2 maatschappelijk werkers voor allerlei praktische, financiële en administratieve beslommeringen zodat je kan genieten in plaats van te piekeren.

We vinden inspraak voor de bewoner heel belangrijk en hebben dan ook verschillende mogelijkheden om mensen mee te laten denken of bemerkingen te geven. 

Verblijfstypes & toegankelijkheid

  • Woongelegenheden (vroeger ROB)
  • Woongelegenheden met een bijkomende Erkenning (vroeger RVT)
  • Serviceflats/assistentiewoningen
  • Invalide personen
  • Personen met Alzheimer
  • Personen met dementie
  • Personen met Parkinson
  • Semi-validen
  • Valide personen

Contacteer Woonzorgcentrum Bloesemhof

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
woonzorgcentrum Woonzorgcentrum Bloesemhof

Graethempoort 3 C, 3840 Borgloon
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer woonzorgcentra (WZC) in de omgeving van Borgloon