WZC Rustenborg woonzorgcentrum (WZC) in 2110 Wijnegem

Koolsveldlaan 94, 2110 Wijnegem
1-persoonskamer vanaf
€ 2.463/maand (€81/dag)

Woonzorgcentrum Rustenborg uit Wijnegem (Antwerpen) heeft een capaciteit van 70 woongelegenheden (inclusief 3 voor kortverblijf). 

In het woonzorgcentrum Rustenborg bieden we een nieuwe thuis aan voor 70 zorgbehoevende ouderen van 65 jaar en ouder. Op deze manier kunnen we hen de gepaste zorg verlenen die ze op hun oudere dag verdienen. Binnen ons woonzorgcentrum besteden we extra aandacht aan vroegtijdige zorgplanning, palliatieve zorgen en extra aandacht aan personen met dementie. Zo kunnen ook personen met zeer zware zorgbehoevendheid opgenomen worden. De activiteiten die we voorzien zijn in de mate van het mogelijke aangepast aan de interesses en het kunnen van de bewoners.

 

We streven ernaar dat de bewoners zich veilig en geborgen voelen. We beschouwen het ook als ons doel om aandacht te schenken aan privacy, respect, vriendelijkheid en eigenheid, zowel voor de bewoners als voor de families en mantelzorgers. Ook houden we rekening met hun eigenwaarde, autonomie en levensbeschouwelijke overtuiging zodat ze zich thuis en goed voelen. Als de bewoner wenst, regelen we een vertrouwenspersoon die aansluit bij zijn of haar levensbeschouwelijke visie. Anderzijds beschikken we ook over een psycholoog die langsgaat bij de bewoners wanneer ze nood hebben aan een gesprek.

 

7 dagen op 7 en 24 uur op 24 uur staat er een professioneel en deskundig team klaar voor de verpleging en verzorging van de bewoners. We organiseren ook kinesitherapie en ergotherapie. De familie van de bewoner zien we als partner in de zorg- en dienstverlening.

Verblijfstypes & toegankelijkheid

  • Woongelegenheden (vroeger ROB)
  • Woongelegenheden met een bijkomende Erkenning (vroeger RVT)
  • Invalide personen
  • Personen met Alzheimer
  • Personen met dementie
  • Personen met Parkinson
  • Semi-validen

Contacteer WZC Rustenborg

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
woonzorgcentrum WZC Rustenborg

Koolsveldlaan 94, 2110 Wijnegem
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer woonzorgcentra (WZC) in de omgeving van Wijnegem