Hof Ter Lande woonzorgcentrum (WZC) in 2290 Vorselaar

Riemenstraat 92, 2290 Vorselaar
1-persoonskamer vanaf
€ 1.673/maand (€55/dag)

Hof ter Lande is een modern, kleinschalig woon-en zorgcentrum in het prachtige landelijke Vorselaar. In dit erkende woon-en zorgcentrum is het prettig om te verblijven. De 40 lichte en frisse kamers zorgen voor een thuisgevoel en verzekeren dat wonen en zorg op een optimale manier verenigd worden. Elke bewoner krijgt de kans om zijn of haar kamer volledig naar believen in te richten, zo stappen we als kleinere zorginstelling ook af van de steriliteit van andere, grote woonzorgcentra. Het WZC biedt aan zijn toekomstige en aanwezige bewoners de gelegenheid om in een sfeer van rust en vriendschap en met respect voor ieders persoonlijkheid het leven met elkaar te delen.

 

Ons goed opgeleid zorgteam zorgt dag en nacht voor een voortreffelijke zorg voor u of uw familielid. Als woonzorgcentrum stappen we af van "wat wilt u?". We stemmen ons aanbod af op "wie bent u?". Door gesprekken te voeren met onze nieuwe bewoners achterhalen we wat hun verhaal is. Op die manier wordt een gepersonaliseerd zorgplan opgesteld, op maat van de bewoner, dat rekening houdt met de wensen en noden van al onze bewoners.

Onze kleinschaligheid biedt ons personeel de kans om elke bewoner persoonlijk te leren kennen. Ons enthousiast en behulpzaam personeel biedt niet enkel zorg, maar zet zich blijvend in om onze residenten een thuisgevoel te geven. 

U hebt verder ook nog een vrije keuze uit externe dienstverleners en zorgverstrekkers. Laat bijvoorbeeld gerust uw eigen bekende kapper of pedicure langskomen. Blijf fit door de hulp van de kinésist waar u al jaren gaat en blijf vertrouwen op de expertise van uw eigen huisarts die uw medisch dossier kent. Vrije keuze staat centraal en we laten u of uw familie volledig zelf kiezen.

Onze ervaren chef zorgt dagelijks voor vers bereide maaltijden. 's Ochtends is er ruime keuze aan zoet en zout beleg voor bij het brood, fruitsap, koffie en thee worden uiteraard ook aangeboden. 's Middags kunnen de bewoners genieten van een heerlijke driegangenmenu met verse soep, een heerlijke hoofdmaaltijd en een dessert. 's Avonds wordt opnieuw een buffet geserveerd. Onze keuken maakt ruimte voor suggesties van de bewoners en op hun verjaardag kiezen ze zelf welke menu 's middags wordt geserveerd.

 In de namiddag krijgen de bewoners een lekker tasje koffie of thee met een koekje en doorheen de dag wordt gratis water aangeboden.

 Onze animatieverantwoordelijke organiseert dagelijk leuke en zinvolle activiteiten waaraan de bewoners vrijwillig kunnen deelnemen. Er wordt nadruk gelegd op creativiteit en beweging. www.wzc-hofterlande.be

Verblijfstypes & toegankelijkheid

  • Woongelegenheden (vroeger ROB)
  • Invalide personen
  • Personen met Alzheimer
  • Personen met dementie
  • Personen met Parkinson
  • Semi-validen

Contacteer Hof Ter Lande

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
woonzorgcentrum Hof Ter Lande

Riemenstraat 92, 2290 Vorselaar
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer woonzorgcentra (WZC) in de omgeving van Vorselaar