Woonzorggroep Arendonk (WZGA) woonzorgcentrum (WZC) in 2370 Arendonk

Vrijheid 100, 2370 Arendonk
1-persoonskamer vanaf
€ 2.113/maand (€69/dag)

Welkom bij woonzorggroep Arendonk. Wij zijn ontstaan uit de fusie van Woonzorgcentrum De Hoge Heide en OCMW-woonzorgcentrum Sint Isabella. Met het samenbrengen van deze twee Arendonkse woonzorgcentra kunnen we nu verder schrijven aan een optimale zorg op maat, voor onze bewoners, hun omgeving en onze medewerkers.

Woonzorg Groep Arendonk organiseert diverse woonvormen voor ouderen met een eigentijdse woon-, leef- en zorgondersteuning.  

Als het moment bereikt wordt waar het wonen in de vertrouwde omgeving thuis niet meer mogelijk is, zijn wij voor u en uw familie een aanspreekpunt. Wij maken deel uit van een netwerk dat een divers aanbod aanreikt voor ouderen. Op basis van uw vraag en behoefte, bieden wij u een nieuwe woonomgeving aan in de dorpskern van Arendonk.

U leeft bij ons in een huiselijke woning samen met andere ouderen. U krijgt steun van zorgzame medewerkers en vrijwilligers die samen nabij zijn. Zij staan in voor een kwalitatieve dienstverlening. Zij geven u met vele handen een warme, gepaste zorg en hebben een luisterend oor voor u.

We staan voor een open huis zodat de band met diegenen die u het meest dierbaar zijn, kan worden verder gezet. Het is ons streven dat u kan wonen op een plek waar u graag bent, veilig, met respect voor je privacy, geborgen en goed omkaderd in de zorg.

 

Onze woonzorggroep telt 163 bewoners die verdeeld wonen over twee gebouwen; gebouw Vrijheid en gebouw Bellekens (huis voor personen met dementie). Beiden hebben een unieke ligging, centraal in Arendonk, maar met zicht op onze grote tuin en vijver.

Verblijfstypes & toegankelijkheid

  • Woongelegenheden (vroeger ROB)
  • Woongelegenheden met een bijkomende Erkenning (vroeger RVT)
  • Invalide personen
  • Personen met Alzheimer
  • Personen met dementie
  • Personen met Parkinson
  • Semi-validen
  • Valide personen

Contacteer Woonzorggroep Arendonk (WZGA)

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
woonzorgcentrum Woonzorggroep Arendonk (WZGA)

Vrijheid 100, 2370 Arendonk
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer woonzorgcentra (WZC) in de omgeving van Arendonk