Orelia in Limburg: een warme thuis

Vraagt je huis te veel onderhoud? Of wil je meer sociaal contact? Dan kan je terecht in de assistentiewoningen van Orelia. Je kunt er comfortabel wonen, maar je hebt er ook gemoedsrust. Want je weet dat professionele hulp en zorg, als dat op een dag nodig is, altijd vlakbij is. Zo kan je levenslang thuis blijven wonen, ook al heb je op een dag meer hulp nodig.

Onze woonassistent brengt mensen samen. Maar het is ook het aanspreekpunt en de vertrouwenspersoon die je helpt bij praktische vragen, administratie, het organiseren van zorg aan huis, maaltijden of poetshulp…

In de assistentiewoningen van Orelia heb je geen zorgen over je woonst. Alle kosten zitten vervat in de prijs voor huur en dienstverlening. Zo hoef je hoef je geen rekening te houden met bijvoorbeeld de brandverzekering, het verbruik van elektriciteit, gas of water…  In een assistentiewoning heb je zelf de touwtjes in handen en geniet je à la carte van ons aanbod zorgen en diensten. Je woont er in alle vrijheid en privacy.

 

Borgloon: Orelia Puthof 

De campus Orelia Puthof omvat assistentiewoningen, een woonzorgcentrum en een dagverzorgingscentrum. De site is in gebruik sinds september 2018. Je kiest er zelf welke woonvorm jou het beste ligt. Senioren kunnen bij Orelia Puthof wonen, deelnemen aan activiteiten of overdag langskomen voor opvang. Ook wie tijdelijk ondersteuning nodig heeft, om te herstellen na een ziekenhuisopname of om de mantelzorger wat te ontlasten, kan bij Orelia Puthof terecht. 

 

MEER OVER ASSISTENTIEWONINGEN ORELIA PUTHOF

 

MEER OVER WZC & DAGVERZORGINGSCENTRUM ORELIA PUTHOF

 

Hasselt: Orelia Katharinadal

Op deze multifunctionele campus vind je zowel assistentiewoningen als een woonzorgcentrum. Senioren kunnen er wonen, deelnemen aan activiteiten of voor een gezellige babbel in het O’Café. Ook wie tijdelijk ondersteuning nodig heeft, kan bij Orelia Katharinadal terecht. Deze campus ligt in het centrum van Hasselt. Een boodschap doen, een bezoek aan de bibliotheek, iets drinken op een terrasje… er zijn tal van mogelijkheden in de buurt.

 

MEER OVER ASSISTENTIEWONINGEN ORELIA KATHARINADAL

 

MEER OVER WOONZORGCENTRUM ORELIA KATHARINADAL

 

Sint-Truiden: Orelia Serrenhof

Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant ’s ochtends. Op zaterdag naar de markt. Of ’s zondags met de kleinkinderen genieten van een terrasje… Bij Orelia Serrenhof leef je zoals je dat graag doet. Alles is er afgestemd op jouw comfort. Je kan er genieten van het leven én van de privacy van je eigen appartement. Deze campus is gloednieuw en pas sinds maart 2020 in gebruik. Orelia Serrenhof vervangt de Truiense centra La Madrugada en Laurentius. Serrenhof biedt zowel onderdak aan een groep van assistentiewoningen als aan een woonzorgcentrum.

 

MEER OVER ASSISTENTIEWONINGEN ORELIA SERRENHOF

 

MEER OVER WOONZORGCENTRUM ORELIA SERRENHOF

 

Kom deze warme thuis ontdekken!

Neem snel contact op voor meer informatie of een persoonlijke rondleiding.

 

PS: je bezoekt onze sites op afspraak én in alle veiligheid! We doen er immers alles aan om het corona-virus buiten onze assistentiewoningen en woonzorgcentra te houden.  www.orelia.be/samentegencorona