Vacature Vrijwilliger Café Ter Burg
vrijwilliger in Zaventem,
deeltijds bij WZC Ter Burg (WZC)

Je komt te werken bij WZC Ter Burg (WZC)

Leuvensesteenweg 653, 1930 Zaventem

Hou je van een babbeltje tussen pot en pint? Kan je daarnaast uitpakken met het feit dat je steeds de eerste van de klas was bij rekenen en vlijt?

Dan ben jij de persoon die we zoeken om het vrijwilligersteam in onze cafetaria mee te versterken!

 

Job profiel

Je houdt samen met een collega vrijwilliger de cafetaria open. Dat betekent dranken serveren en afruimen, een babbeltje doen met bewoners, familieleden en toevallige passanten. Je zorgt voor die extra touch en voor een warme welkom!

Werken met een elektronisch kassasysteem schrikt jou hopelijk niet af? Je krijgt in ieder geval een opleiding om ermee te leren werken!

Café Ter Burg is dagelijks geopend tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Je kiest uiteraard zelf wanneer en in welke frequentie je ingezet wordt!

Job aanbod

WZC Ter Burg is een warm huis waar er ruimte is voor jouw creativiteit en talent. Jouw inzet zal zonder twijfel op veel dankbaarheid kunnen rekenen, zowel van bewoners en hun familieleden als van onze medewerkers.

Je komt terecht in een organisatie waar vrijwilligerswerk leeft en goed ondersteund wordt. Hier wordt werk gemaakt van een leuke sfeer onder alle vrijwilligers! Dit doen we door o.a. regelmatig alle vrijwilligers samen te brengen om elkaar te ontmoeten.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Laat dan snel van je horen!

Contactgegevens

Solliciteer nu