Vacature Verpleegkundige
verpleegkundige in Gent,
voltijds bij BEAUX-ARTS Zorghotel (WZC)

Je komt te werken bij BEAUX-ARTS Zorghotel (WZC)

Filips Van Marnixstraat 3, 9000 Gent

We zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste verpleegkundige die de missie van Curavi volledig onderschrijft. Stap mee in een vernieuwend concept in de ouderenzorg en bouw mee aan een nieuw verhaal.

Curavi is een dochtervennootschap van de vastgoedgroep Aldea en verzorgt de exploitatie van een 8-tal woonzorgcentra. Het aanbod is er voor ieders financiële mogelijkheden.

Curavi’s huizen verschillen van elkaar in afwerking en dagprijs, maar de geest van de huizen is overal dezelfde: de baseline van Curavi is dan ook: ‘Waar mensen gelukkig zijn, een leven lang’.

Een kwalitatieve zorg, leuke activiteiten en lekker eten zijn voor Curavi het noodzakelijk minimum. Wij willen ons onderscheiden door het aanbieden van ‘hospitality’. Hiervoor baseren we ons op het intussen welgekende Tubbe-model. We gaan hier zelfs verder in:

naast het creëren van een thuisgevoel willen we onze bewoners eveneens dit extra ‘service’- aspect aanbieden. Hen het gevoel geven dat wij ten dienste staan van hen en niet omgekeerd.

De basis hiervoor leggen we bij onze medewerkers en de sfeer tussen hen. Jullie zijn het immers die elke morgen met goesting naar het werk moeten. Gelukkige medewerkers maken gelukkige bewoners. In de gangen moet gelachen worden en iedereen zegt elkaar enthousiast goedendag, met de glimlach!

Job profiel

In de uitoefening van je job straal je Curavi’s enthousiasme en huiselijkheid uit. Je begroet iedereen met de glimlach, of het nu bewoners, familie of externe medewerkers zijn.

Je luistert naar en informeert over de resident bij hem/haarzelf én/of bij zijn familie of naasten. Dit doe je op een beleefde manier, waarbij je op een zachte en discrete manier tracht te achterhalen hoe ze zich voelen en wat ze willen en hier gericht kan op inspelen. Je let er op om t.a.v. de bewoner niet betuttelend op te treden.

Je onthoudt je absoluut in het geven van commentaar op bewoners, familie of medewerkers. Dit gebeurt – enkel indien nodig - achter gesloten deuren en op een discrete, objectieve en evenwichtige manier.

Je medewerkers ervaren je als een teamplayer: je kan vlot en efficiënt samenwerken met je collega’s. Je toont respect voor elkeen van hen, wat ook hun functie of takenpakket is.

Indien nodig kan je je medewerkers positief stimuleren, motiveren en enthousiasmeren.

Je staat in voor de verzorging van onze residenten. Hierbij tracht je zoveel mogelijk zijn autonomie te waarborgen en zijn comfort en veiligheid te verzekeren. Dit gebeurt met respect voor zijn waardigheid en conform de ethische en deontologische regels.

Je kan de taken vermeld in de zorgfiches uitvoeren, je behandelt hierbij de bewoners op een voorzichtige en discrete manier.

Je volgt de verzorging op (hygiënische verzorging, verbanden, technische

handelingen, …) en plant de noodzakelijke behandelingen.

Je houdt op een correcte en secure manier de zorgdossiers bij en ziet toe op de administratieve opvolging ervan.

Je helpt met het verdelen van de maaltijden en helpt bij het eten geven met inachtneming van de specifieke noden van de resident.

Je kan labo-uitslagen lezen, controleren en doorgeven aan de artsen.

Je houdt het verpleeglokaal op orde. Je beheert de medicatiekast en verwijdert de verlopen producten.

Je bereidt de medicatiebedeling voor en bedeelt die uit en/of ziet toe op de correct bedeling ervan.

Je kan de dagelijkse mondelinge en schriftelijke voordracht verzekeren.

Job aanbod

 

Contract van onbepaalde duur.

Verloning volgens IFIC-barema.

Premies weekend- en avondwerk.

Vakantiegeld- en eindejaarspremie.

Voltijdse- of deeltijdse tewerkstelling. Bespreekbaar regime- en uurrooster.

Vergoeding woon-werkverkeer.

Maaltijdcheques.

Dynamisch en creatief team.

Warme werksfeer.

Out of the box denken.

 

Contactgegevens

Solliciteer nu