Vacature Verpleegkundige, 30 u, onbepaalde duur
verpleegkundige in Erembodegem,
deeltijds bij WZC De Gerstjens (WZC)

Je komt te werken bij WZC De Gerstjens (WZC)

Jagershoek 14, 9320 Erembodegem

Wij als team van verpleegkundigen van de Gerstjens zijn op zoek naar een nieuwe collega, die ondanks deze moeilijke tijden, actief wil komen mee helpen om onze werking nog beter op punt te krijgen, zodat we onze bewoners de beste zorgen kunnen geven.

De Gerstjens ligt in een groene omgeving en stelt een huiselijke en gezellige sfeer voorop, zodat onze bewoners kunnen genieten in de Denderstreek.

Wij behoren tot de zorggroep Care-ion.

Care-ion streeft naar kwalitatieve zorg die geboden wordt door mensen met een warm hart voor senioren. Menselijkheid en professionalisme zijn onze sleutelwaarden.

Job profiel

  • Als verpleegkundige biedt je samen het hele zorgteam een kwaliteitsvolle zorg met oog voor het creëren van een aangename leefomgeving.
  • Je biedt professionele zorg aan op maat van de bewoner en hebt actief aandacht voor het psychische en fysiek welbevinden met respect van ieders geloofsbeleving en geloofsovertuiging.
  • Je werkt volgens de visie van kleinschalig genormaliseerd wonen.
  • Je communiceert pro-actief met collega’s, artsen en werkt nauw samen in overleg met de hoofdverpleegkundige.
  • Je bevordert mee de kwaliteit van de verpleegkundige zorg via het volgen van opleiding en het meedenken met de organisatie.

Job aanbod

We bieden jou een moderne en dynamische werkomgeving met professionele werkmiddelen, ruimte voor initiatief en opleidingen om professioneel te groeien.

Naast de wettelijke vergoeding volgens de IFIC-barema’s bieden wij de stabiliteit van een vast contract (minimum 19u, maximum 38u) met overname van bewezen anciënniteit, maaltijdcheques, woon-en werkvergoeding en mogelijkheid tot warme maaltijden aan een laag tarief.

Sinds kort zijn we ook ingestapt in een project wat het mogelijk maakt om onze eigen uurroosters te maken. Hierdoor kunnen we onze fijne work-life balance creëren. 

Naast dit alles heb je ook recht op 15% tot 20% korting op persoonlijke aankopen bij onze leveranciers.

Contactgegevens

Heb je interesse?

Voel je je aangesproken? Ben je gemotiveerd om mee te groeien en wil je een meerwaarde zijn?

Kom dan solliciteren!

Wil je meer weten, neem dan zeker eens een kijkje op: www.careion.be

Solliciteer nu