Verpleegkundige in Genk

Functieomschrijving: 

Je staat dagelijks in voor de specifieke verpleegkundige handelingen en taken. Je helpt het team van zorgkundigen in de organisatie van hun werk en biedt hen de juiste ondersteuning en hulp. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg,… Je helpt mee met het uitvoeren van een aantal administratieve taken (o.a. bewonersdossier) en andere dienst ondersteunende opdrachten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van zorg- en dienstverlening.

 

 

Gewenst profiel: 

Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woonzorgcentrum.

Je ben gedreven en kan omgaan met stress. Je kan zelfstandig werken. Je kan je aanpassing in veranderende omstandigheden en bent flexibel. Je kan samen werken als een hecht team. Je hebt zin voor nauwkeurigheid.

Jobgerelateerde competenties

De persoon met een zorgbehoefte en de omgeving informeren en adviseren

Verpleegkundige zorg verlenen Met de persoon met een zorgbehoefte communiceren (beleving, pijn, ...) Het patiëntendossier aanvullen (incidenten, wijzigingen in de klinische toestand, ...)

Voor de activiteiten van het dagelijks leven en het comfort van de persoon met een zorgbehoefte instaan (opstaan, lopen, verzorging na een operatie, ...)

De dossiers administratief opvolgen (aankomst en vertrek of overplaatsing van de persoon met een zorgbehoefte, archivering, ...) en de verpleegkundige verstrekkingen erin vermelden

De toestand van de persoon met een zorgbehoefte bepalen (klinisch, psychisch, ...) De verzamelde informatie in het patiëntendossier noteren

De fysieke veiligheid en gezondheid van de persoon met een zorgbehoefte bewaken

Persoonsgebonden competenties

Zelfstandig werken

Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)

Samenwerken als hecht team

Zin voor nauwkeurigheid hebben

Omgaan met stress

Wij bieden: 

Naast een uitdagende baan, een competitief salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Deeltijdse functie (dit is overeen te komen)

Onmiddellijke indiensttreding.

U komt te werken bij Prinsenpark

Woonzorgcentrum
D'Ierdstraat 11
3600 Genk
Solliciteer voor deze job: 

Een eenvoudig bericht is voldoende om in contact te komen met jouw nieuwe werkgever!
Vul onderstaande velden in en druk op 'Verzend mijn sollicitatie'

1