Vacature Woonzorgadviseur
sociaal werk in Wijgmaal,
voltijds bij Wijgmaalbroek (WZC)

Je komt te werken bij Wijgmaalbroek (WZC)

Remy Alloingstraat 19, 3018 Wijgmaal

Deze vacature staat niet langer open.

Zie andere vacatures voor de functie sociaal werk

Werken bij Korian, dat doe je met een groot hart!

Zorg dragen, dat is waar het bij Korian om draait. Sinds 2005 zetten we het comfort en de gezondheid van onze kwetsbare medemensen voorop. Of het nu gaat om woonzorgcentra, assistentiewoningen, tijdelijke verblijven, thuiszorg of andere ondersteuningen, op Korian kan gerekend worden. Onze 10.000 medewerkers engageren zich dag in dag uit om een persoonsgerichte zorg op maat te garanderen. Met onze ‘In Caring Hands’ en met vertrouwen, initiatief en verantwoordelijkheid in het achterhoofd geven we ieders levenskwaliteit een duwtje in de rug.

Wijgmaalbroek is een woonzorgcentrum dat onderdeel uitmaakt van Korian BE. We zijn één van de grootste spelers op de private markt binnen de ouderenzorg, met meer dan 120 voorzieningen in België. 

We zijn op zoek naar een collega met het hart op de juiste plaats en een passie voor ouderenzorg die onze huidige woonzorgadviseur kan vervangen tijdens haar bevallingsrust. Iemand die houdt van werken met ouderen in een dynamische omgeving. Iemand die graag lacht en het leven niet al te serieus neemt. Dan ben jij namelijk de persoon die we zoeken!

Je staat de bewoners en hun familie bij op psychosociaal en administratief vlak (o.a. facturatie, leveringen) teneinde hun opname optimaal voor te bereiden, de verblijfsomstandigheden te verbeteren en in voorkomend geval hun overplaatsing of ontslag uit het woonzorgcentrum vlot te laten verlopen. Je bent dus verantwoordelijk voor het bevorderen van de huiselijke woon- en leefsfeer.

Je hebt voldoende commerciële feeling om de nodige stappen te zetten om een goede bezettingsgraad te garanderen. Zo volg je onder meer prospecten pro actief op.

Binnen het woonzorgcentrum en/of voor een bepaalde regio ben je ook hét aanspreekpunt (SPOC - Single Point of Contact) voor potentiële en huidige bewoners, hun familieleden en collega’s. Als centraal aanspreekpunt bij vragen sta je in voor het contacteren van en doorverwijzen naar de verschillende diensten (ambulante of residentiële zorg) die Korian te bieden heeft. Kennis over  het totaalaanbod van Korian is hierbij cruciaal. Je bent dus verantwoordelijk voor de opvolging van de dossiers tot er een oplossing geformuleerd is.

Job profiel

 • Je bent een echte teamplayer maar bent tegelijkertijd ook zelfstandig in de uitvoering van je taken
 • Vereiste studies: Professionele Bachelor binnen het studiegebied van de gezondheidszorg (maatschappelijk werk, ergotherapie, verpleegkundige) / Gelijkwaardig door ervaring
 • Zelfstandig of in team? Je gaat er steeds voor.
 • Je bent sociaal en kan een luisterend oor bieden aan zowel residenten als collega’s
 • Je bent flexibel en kan omgaan met stress
 • Goede kennis van de Nederlandse taal
 • Beschikbaar vanaf 01/12/2023

Job aanbod

Draag zorg en wij dragen zorg voor jou!

Bij Korian willen we niet zomaar een werkgever zijn. Het is ons engagement om het beste in onze mensen naar boven te brengen. Hoe we dat doen?

 • We zorgen voor een goede onboarding en begeleiding doorheen je carrière - we voorzien een overlappende periode waarin onze huidige woonzorgadviseur alles kan toelichten.
 • Je komt terecht in een grote community die je ondersteunt.
 • We creëren een ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling met doorgroeimogelijkheden.
 • Je belandt in een veilige werkomgeving, gefocust op jouw welzijn, gezondheid en veiligheid.
 • We garanderen een gezond evenwicht tussen je werk en privéleven.
 • Ons gedreven team staat steeds voor je klaar.

Wat hebben we daarnaast te bieden?

 • Een voltijds contract van bepaalde duur (vervanging zwangerschap).
 • Een marktconform salaris.
 • Inspraak in de opmaak van je eigen uurrooster.
 • Tal van voordelen: maaltijdcheques, woon-werkvergoeding, personeelskortingen …

We moedigen alle mensen aan om hun kandidatuur in te dienen ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging, handicap, ... 

Indien u aangepaste accommodatie nodig heeft, wat uw handicap ook is, voor de selectiefase voor deze functie of daarna, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Deze vacature staat niet langer open.

Zie andere vacatures voor de functie sociaal werk