Vacature Flexi-job medewerker restaurant - Ten Eeckhoute te Brugge
resto / cafetaria in Brugge,
bij Residentie Ten Eeckhoute

Je komt te werken bij Residentie Ten Eeckhoute (assistentiewoningen)

8000 Brugge

Wij zijn voor Residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een gemotiveerde en gedreven zaalmedewerker voor 1 weekend op 2, en dit op flexi-job basis.

Je job

Als zaalmedewerker ben je verantwoordelijk voor het indekken van het restaurant waar iedere dag een 4-gangen menu geserveerd wordt. Je bedient onze residenten en zorgt nadien ook opnieuw dat het restaurant op orde staat voor de volgende dag. Je bent tevens verantwoordelijk voor het naar boven brengen van de maaltijden voor residenten die graag room service wensen.
Een drankje bedienen in de bar hoort er ook bij en een goede communicatie naar en met de andere departementen is tevens van groot belang.

Job profiel

Indien je enige horeca ervaring hebt dan heb je zeker een streepje voor! Daarnaast ben je flexibel en sociaal vaardig en kan je goed in teamverband werken. Je bent empatisch ingesteld en hebt enige affiniteit met oudere mensen. Tenslotte heb je oog voor de details.

Job aanbod

Wij bieden jou een leuke en afwisselende flexi-job met daguren zodat dit perfect te combineren is met een vaste job of pensioen. Het betreft 1 weekend op 2.
Loon is conform Horeca barema. Ook word je bij ons tewerkgesteld in een mooie omgeving met super fijne collega's.

Solliciteer nu