Vacature Beukenhof gepassioneerd Keukenmedewerker
resto / cafetaria in Kalmthout,
deeltijds bij Residentie Beukenhof (WZC)

Je komt te werken bij Residentie Beukenhof (WZC)

Heidestatiestraat 32, 2920 KALMTHOUT

De familie zorg- en dienstverleners van Woonzorgcentrum Beukenhof, het eerste en oudste van de Vulpia-groep, bieden jou een warm plekje aan in een fijne werkomgeving.

Onze residenten zijn benieuwd naar jouw verhaal en welke meerwaarde jij betekenen kan voor hen. Wij bieden een inclusieve werkstijl aan: van Directie tot onderhoudsmedewerker en vrijwilliger, we staan allen in nauw contact met de mensen die bij ons wonen. Je collega’s kijken uit naar jouw lach en enthousiasme, waarmee je samen de dag starten en eindigen zal.

Beukenhof is een Woonzorghuis in transitie. We renoveren en breiden uit. Dat brengt natuurlijk wel wat uitdagingen met zich mee. Daarom zoeken we ook een creatieveling die ‘challenge’ als motiverend zien kan. We werken ook hard aan nieuwe werkmethodieken en manieren om het samen zijn, leven en delen voor iedereen aanwezig zo fijn en kwalitatief mogelijk te maken.

Ons huis staat al jaren gekend als goede en vaste waarde in Kalmthout. We behouden dat ook door onze visie die er op gericht is onze residenten deel te laten uitmaken van de maatschappij. Wonen in een Woonzorghuis sluit niet uit, in tegendeel; onze bewoners zijn een meerwaarde voor het dorp! Zo werken we nauw samen met de gemeente en verscheidene plaatselijke organisaties, maar ook de jeugd wordt door onze bewoners vaak op appél geroepen voor een levenslesje. We zijn dan ook heel fier op ons intensief partnership met de lokale basisschool.

Als jij je door ons wil laten warm maken door deel te komen uitmaken van onze familie, kom dan eens langs voor een kennismaking!

Als medewerker Keuken ben je vooral weg van menselijk contact. Met je collega's, de residenten, de bezoekers... In deze functie sta je in nauw contact met de mensen die bij ons wonen. Ze rekenen op jou om hun maaltijdbeleving fantastisch te maken, en om hun huisje (zoals we dat noemen in ons Woonzorghuis) netjes te houden. Je helpt de Kok bij de keukenactiviteiten of zorgt ervoor dat iedereen die bij ons leeft en werk elke dag een grandioos mooi Beukenhof mogen ervaren!

Job aanbod

We bieden je een deeltijdse betrekking met mogelijkheid om wanneer gewenst meer te werken en te verdienen. Je wordt omringd door toffe collega's en leidinggevenden die er in eerste instantie voor jou willen zijn!