Vacature Paaleyck, Kinesitherapeut(e), 30u of 38u
kinesitherapie in Kapelle-op-den-Bos,
deeltijds bij RESIDENTIE PAALEYCK (WZC)

Je komt te werken bij RESIDENTIE PAALEYCK (WZC)

Kanunnik Muylderslaan 11 - 12, 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Ons KELA-team is op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e), bij voorkeur met ervaring in de zorgsector.

We zijn op zoek naar iemand met veel pit en inspiratie om onze bewoners actief te laten deel nemen aan de ontwikkeling van ons woonzorgcentrum.

Residentie Paaleyck is een klein woonzorgcentrum gelegen op de rand van het dorp. Ons eigentijdse en stijlvolle gebouw straalt warmte uit waar iedereen zich thuis voelt.

 

Wij behoren tot de zorggroep Care-ion.

Care-ion streeft naar kwalitatieve zorg die geboden wordt door mensen met een warm hart voor senioren. Menselijkheid en professionalisme zijn onze sleutelwaarden.

 

Functie

 

Je schenkt actief aandacht aan het psychisch welbevinden van de bewoner en zijn/haar fysieke noden. Zo bouw je een vertrouwensband uit met de bewoners en zijn/haar familie.

Je werkt een kinesitherapeutisch plan en behandeling uit teneinde de capaciteiten en autonomie van de bewoners te behouden, verbeteren of herwinnen.

Je communiceert pro-actief met collega’s uit het Kine-Ergo-Logo-Animatie team en hoofdverpleegkundigen. Je bent betrokken bij het multidisciplinair overleg om een professionele zorgverlening te realiseren.

Je stimuleert de zelfontplooiing van de bewoners door een aangepast activiteitenaanbod en zinvolle tijdsbesteding.

Je levert je eigen bijdrage aan het bevorderen van de kwaliteit van de zorg via het volgen van opleidingen, het meedenken met de organisatie en het beheer van het immobilisatiemateriaal.
 

Job profiel

 

Als kinesist detecteer je de behoeften aan beweging, mobilisatie en revalidatie van de bewoner. Je stimuleert de mobiliteit en fysieke activiteit evidence based, op maat van de bewoner en in multidisciplinaire samenwerking. Je staat in voor de planning en evaluatie van de kinesitherapeutische zorg.

Menselijkheid en professionalisme zijn onze sleutelwaarden.

Job aanbod

Wat kan je van ons verwachten?

We bieden jou een moderne en dynamische werkomgeving met professionele werkmiddelen, ruimte voor initiatief en opleidingen om professioneel te groeien.

 

Naast de wettelijke vergoeding bieden wij een vast contract (30u of 38u) met overname van bewezen anciënniteit, woon-en werkvergoeding, maaltijdcheques en mogelijkheid tot warme maaltijden aan een laag tarief.

We voorzien steeds een werkrooster dat op een gezonde manier is opgesteld, zodat er een goede work-life balance ontstaat.

Naast dit alles heb je ook recht op 15% tot 20% korting op persoonlijke aankopen bij onze  leveranciers.

Contactgegevens

Heb je interesse?

Voel je je aangesproken? Ben je gemotiveerd om mee te groeien en wil je een meerwaarde zijn?

Kom dan solliciteren op jobs@careion of rphilipon@careion !

Wil je meer weten, neem dan zeker eens een kijkje op: www.careion.be

 

Solliciteer nu