Vacature Enthousiaste Poetshulp in regio Aalst en Haaltert/Erpe Mere – flexibel uurrooster
huishoudhulp in Aalst,
deeltijds bij Aalst

Je komt te werken bij PLUS HOME Services Aalst

Gentsestraat 153, 9300 Aalst

Word je gelukkig in een propere en opgeruimde woning en help je graag anderen? Zoek je een flexibele job die je gemakkelijk kan combineren met je gezinsleven? Dan is een job als thuishulp ideaal voor jou!

Je komt terecht op het Plus Home Services-kantoor van Aalst, maar je werkplek wordt zoveel mogelijk afgestemd op je woonplaats. Je wordt begeleid door Steffie en Justyna, die er alles aan zullen doen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Ze maken samen met jou een uurrooster op maat en begeleiden je stap voor stap in de job zodat je nooit alleen staat. Naast een degelijk loon ontvang je ook maaltijdcheques!

Heb je nog geen ervaring? Geen nood, Steffie en Justyna  begeleiden je met opleidingen en coachings. De wil om het goed te doen is voor ons genoeg om je de tijd te geven ervaring op te doen.

Plus Home Services - bedrijfsvideo

Job profiel

Enthousiaste, vriendelijke en sociale kandidaten passen volledig in ons team.
Ben je bovendien ook initiatiefnemend, hulpvaardig en kan je zelfstandig werken? Dan heb je bij ons alvast een streepje voor!

Job aanbod

Als professionele thuishulp bij Plus Home Services word je door je klanten en je kantoormedewerkers op handen gedragen. Je haalt dus enorm veel voldoening uit de job. Daarboven zijn er ook nog volgende voordelen:

Flexibiliteit

 • Je bent volledig vrij om je uren te kiezen. Wil je voltijds werken of liever halve dagen? Of de ene week veel en de andere week minder werken? Alles is mogelijk bij ons. Aan jou de keuze! Uiteraard is er geen weekend- of avondwerk.
 • Je kiest vrij je verlof, zowel binnen als buiten de schoolvakanties.
 • De regio waarin je werkt bepaal je zelf zo kan je dicht bij huis werken. Geen filestress voor jou!

Begeleiding

 • Je wordt persoonlijk begeleid op kantoor, alles wordt voor je in orde gebracht. Zo brengt  Steffie zelfs huisbezoeken aan al je klanten. Ze weet dus precies waar je terechtkomt zodat je niet voor verrassingen staat.
 • Naast het in orde brengen van je planning geven Steffie en Justyna ook ondersteuning bij je andere administratie  (bijv. bijpassing, invullen sociale documenten).
 • Na de startersopleiding zijn er ook nadien voldoende trainingen en ondersteuningsmomenten.

Zekerheid

 • Je krijgt onmiddellijk een contract van onbepaalde duur, zo heb je zekerheid in je job.
 • Naast je loon dat steeds op tijd komt krijg je ook een eindejaarspremie, vakantiegeld en extra’s zoals een lijnabonnement, comfortabele werkkledij en een vergoeding om je kledij te onderhouden.
 • Per gewerkte dag ontvang je een maaltijdcheque.

Waardering

 • We houden ervan je te verrassen, zo zijn er leuke personeelsgeschenkjes, complimentjes en bedankjes op kantoor.
 • Onze klanten zijn de liefste! Voel je toch geen klick met een bepaalde klant? Dan wordt er een oplossing gezocht.

Contactgegevens

Solliciteer nu