JOBS in de ZORG - De verhalen van Lisa, Brechje en Geert over hun loopbaan bij Orelia

Werken in de ouderenzorg is betekenisvol en verrijkend. Het vereist professionele vaardigheden, empathie en een oprechte betrokkenheid bij het welzijn van de ouderen. Lees hier de verhalen van Lisa, Brechje en Geert over hun job in de zorg bij Orelia. 

lisa is een zorgkundige bij OreliaLISA - Zorgkundige

“Ik vind het erg fijn dat ik voor onze bewoners iets kan betekenen. Ze zijn daar heel dankbaar voor. Tijdens mijn studies liep ik stage in een ziekenhuis, dat is minder mijn ding. Hier bij Orelia Puthof kan ik echt een band opbouwen met de bewoners én met de collega’s. Ik ben hier gestart als jobstudent en voel me hier thuis.”

 

brechje is zorgkundige bij oreliaBRECHJE - Zorgkundige

"Ik ben hier begonnen als stagiair, ik werkte hier ook als jobstudent en na het afstuderen als gediplomeerd zorgkundige. Ik ben gestart met een vaste job bij Orelia Ter Beuken en heb in tussentijd ook een paar maanden in een revalidatiecentrum gewerkt. Maar dat voelde niet zo goed. Ik keerde terug naar Orelia Ter Beuken omwille van de band met de collega’s en de residenten. Hier voel ik me thuis. Uiteraard is het niet altijd gemakkelijk, de ene dag is immers de andere niet. Niet voor de residenten, maar ook voor jezelf. Want de ene dag heb je al meer geduld dan de andere. Maar als ik zie dat ik weer iemand goed verzorgd heb en hij/zij tevreden is, dan is mijn dag weer goed." 

 

Geert is verpleger in de ouderenzorg bij OreliaGEERT - Verpleegkundige

“De veelzijdigheid en de afwisseling is hetgeen wat de job echt fijn maakt voor mij. Ook de warme en huiselijke sfeer die je hebt in de ouderenzorg, vind ik zeer belangrijk. De locatie waar ik werk, Orelia Ter Velm, is de kers op de taart voor een goede werkplek. Ik heb toffe collega's en het huis is gelegen tussen de fruitplantages, wat het gezellig vertoeven maakt voor de bewoners én voor ons."

Interesse in een boeiende JOB bij Orelia?

KLIK HIER VOOR VACATURES IN DE ZORG BIJ ORELIA

of Lees meer over Werken in de Zorg