Zorgkundige in Eeklo

Functieomschrijving: 

We zijn een tof en stabiel team van zorgkundigen en zijn nog op zoek naar toffe collega’s die het hart op de juiste plaats hebben om mee onze bewoners te zorg te geven die ze verdienen.

Woon en Zorgcentrum Dr. Jozef Coppens is een kleinschalig woonzorgcentrum met een duidelijke visie: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan de ontwikkeling van het woonzorgcentrum.

 

Wij behoren tot de zorggroep Care-Ion.

Care-Ion streeft naar kwalitatieve zorg die geboden wordt door mensen met een warm hart voor senioren. Menselijkheid en professionalisme zijn onze sleutelwaarden.

 

Gewenst profiel: 
  • Samen met het hele zorgteam bied je professionele zorg op maat van onze bewoners, met oog voor het creëren van een aangename leefomgeving. De wensen en de eigenheid van de bewoner staan ook voor jou voorop.  
  • Je besteedt actief aandacht voor het psychische welbevinden en de sociale noden van onze bewoners.
  • Je rapporteert nauwkeurig schriftelijk relevante informatie via het digitaal zorgdossier.
  • Je levert je eigen bijdrage aan het bevorderen van de kwaliteit van de totaalzorg via het volgen van opleidingen en het meedenken met de organisatie.
  • Je werkt volgens de visie van kleinschalig genormaliseerd wonen.

 

Wij bieden: 

We bieden jou een moderne en dynamische werkomgeving met professionele werkmiddelen, ruimte voor initiatief en opleidingen om professioneel te groeien.

 

Naast de wettelijke vergoeding volgens de IFIC-barema’s bieden wij de stabiliteit van een vast contract met overname van bewezen anciënniteit, maaltijdcheques en woon-en werkvergoeding.

We voorzien steeds een werkrooster dat op een gezonde manier is opgesteld, zodat er een goede work-life balance ontstaat.

Naast dit alles heb je ook recht op 15% tot 20% korting op persoonlijke aankopen bij onze leveranciers.

U komt te werken bij WZC Dr. J. Coppens

Woonzorgcentrum
Schietspoelstraat 16
9900 Eeklo
Solliciteer voor deze job: 

Een eenvoudig bericht is voldoende om in contact te komen met jouw nieuwe werkgever!
Vul onderstaande velden in en druk op 'Verzend mijn sollicitatie'

1