Deze job/vacature is niet langer open

Animator in Erembodegem

Functieomschrijving: 

Ons KELA-team is op zoek naar een enthousiaste animator/animatrice.

We zijn op zoek naar iemand met veel pit en inspiratie om onze bewoners actief te laten deel nemen aan de ontwikkeling van ons woonzorgcentrum.

De Gerstjens ligt in een groene omgeving en stelt een huiselijke en gezellige sfeer voorop, zodat onze bewoners kunnen genieten in de Denderstreek.

 

Wij behoren tot de zorggroep Care-ion.

Care-ion streeft naar kwalitatieve zorg die geboden wordt door mensen met een warm hart voor senioren. Menselijkheid en professionalisme zijn onze sleutelwaarden.

Gewenst profiel: 
  • Als animator, werk je nauw samen met de ergotherapeute, om activiteiten te ontwikkelen die nauw aansluiten bij de leefgewoonten van de onze bewoners.
  • Je hebt actief aandacht voor het psychische welbevinden van onze bewoners met respect van ieders geloofsbeleving en geloofsovertuiging. Zo bouw je een vertrouwensband uit met de bewoners en zijn/haar familie.
  • Je draagt bij tot een goede arbeidsorganisatie, een aangename werksfeer en een toffe groepsgeest.
  • Je levert je eigen bijdrage aan het bevorderen van de kwaliteit van de multidisciplinaire zorg van onze bewoners via het volgen van opleidingen en het meedenken met de organisatie.
Wij bieden: 

We bieden jou een moderne en dynamische werkomgeving met professionele werkmiddelen, ruimte voor initiatief en opleidingen om professioneel te groeien.

 

Naast de wettelijke vergoeding volgens de IFIC-barema’s bieden wij de stabiliteit van een vast contract (22u) met overname van bewezen anciënniteit, maaltijdcheques, woon-en werkvergoeding en mogelijkheid tot warme maaltijden aan een laag tarief.

Sinds kort zijn we ook ingestapt in een project wat het mogelijk maakt om onze eigen uurroosters te maken. Hierdoor kunnen we onze fijne work-life balance creëren. 

U komt te werken bij WZC De Gerstjens

Woonzorgcentrum
Jagershoek 14
9320 Erembodegem
Solliciteer voor deze job: 

Een eenvoudig bericht is voldoende om in contact te komen met jouw nieuwe werkgever!
Vul onderstaande velden in en druk op 'Verzend mijn sollicitatie'

0