Vacature Ergotherapeut - WZC De Notelaar, Olen
andere in Olen,
deeltijds bij WZC De Notelaar (WZC)

Je komt te werken bij WZC De Notelaar (WZC)

Notelaar 1A, 2250 Olen

Ben je sociaal voelend en gepassioneerd door het organiseren van therapeutische begeleiding? Vind je ergonomie belangrijk? Lees dan zeker verder.

Als ergotherapeut organiseer je de therapeutische begeleiding van onze bewoners. Je doet dit door aangepaste groeps- en individuele activiteiten te organiseren.

Onze groep is voor woonzorgcentrum De Notelaar te Olen op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving.

Je job

  • Je organiseert en geeft de dagelijkse ergotherapeutische begeleiding
  • Door aangepaste groepsactiviteiten en individuele activiteiten geef je de bewoners de kans hun mentale, fysieke en sociale mogelijkheden (terug) te ontplooien
  • Je vertrekt hierbij van hun specifieke noden en stelt een aantal therapeutische doelstellingen voorop

Job profiel

  • Je bent sociaal voelend en werkt graag met ouderen
  • Je kunt vlot samenwerken met anderen, maar bent ook bereid om zelfstandig te werken
  • Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid
  • Je hebt een flexibele werkhouding
  • Je hebt een diploma in de ergotherapie

Job aanbod

Ons woonzorgcentrum is rustig gelegen in een gezellige woonwijk van Onze-Lieve-Vrouw Olen. Door het kleinschalige karakter waarbij 65 bewoners in ons woonzorgcentrum verblijven, heerst er een sterk familiaal karakter en een huislijke sfeer. Daarnaast zijn er ook nog 28 assistentiewoningen waar onze senioren kunnen genieten van zelfstandig wonen maar met de nodige ondersteuning binnen handbereik. Ben jij iemand die graag een band opbouwt met onze bewoners? Die een warme thuis en een goede zorg erg belangrijk vindt? Dan ben jij zeker de persoon die in ons team zal passen! Samen met onze medewerkers maken we van elke dag een mooie herinnering waarbij onze bewoners centraal staan.

Contactgegevens

Solliciteer nu