Grootste online rusthuizen gids zoekt voor u

PERSBERICHT

Kortenberg, 6 februari 2020Een passend woonzorgcentrum of assistentiewoning vinden wordt nu nog gemakkelijker. Met de lancering van de nieuwe functionaliteit ‘wij zoeken voor u’ zorgt Woonzorgweb.be voor een extra gratis dienst om ouderen nog sneller te helpen in hun zoektocht.

Woonzorgweb helpt al sinds mei 2014 ouderen aan een passende woonoplossing. In 2019 zochten een 700.000 unieke mensen op de portaalwebsite. Sinds de lancering werd Woonzorgweb al meer dan 3.3 miljoen maal bezocht.

Maar nu wil de portaalwebsite nog een stapje verder gaan. “We merkten op dat de helft van de zoekenden een informatieaanvraag verstuurd naar 2 tot 4 centra”, vertelt Tim Mertens, een van de stichters van de website. “Dat kan vanaf vandaag sneller en efficiënter. Via het formulier achter ‘wij zoeken voor u’ versturen we automatisch de aanvraag naar 4 centra die voldoen aan de verwachtingen van de aanvrager”. Deze bijkomende gratis dienst – vrij toegankelijk voor iedereen, zonder in te loggen of abonnementsformule – is een welgekomen aanvulling.

Naast ‘wij zoeken voor u’ werd het aanbod ook recentelijk uitgebreid met de rubrieken ‘onmiddellijk beschikbaar’ en ‘opendeurdagen’. De eerste weergave laat toe om centra te vinden waar men onmiddellijk terecht kan. Voor zij die liever eerst vrijblijvend willen kennismaken met een zorgcentrum is het overzicht van de verschillende ‘opendeurdagen’ bijzonder handig.