Droomt u ook van uw eigen stekje aan zee?

Voor vele 65-plussers is het inderdaad een droom om nog vele jaren van het leven te kunnen genieten aan onze Belgische kust. Ook wie niet zo goed meer te been is, moet deze droom zeker niet opbergen. De assistentiewoningen van Senior Homes bieden de perfecte combinatie van een mooi afgewerkt appartement met een dienstenpakket op maat, zodat niets een zorgeloos verblijf aan onze kust nog in de weg staat. Wij hebben assistentiewoningen in Nieuwpoort en Oostende. 

NIEUWJAARSACTIE (*): IN JANUARI 2021 PROFITEERT U VAN 2021 EURO KORTING BIJ SENIOR HOMES!

BIJ HUUR: De korting wordt toegekend over een periode van 2 jaar, wat neerkomt op een korting van 84.20 euro/maand.
BIJ AANKOOP: De korting wordt meteen toegekend bij de aankoop van de woning.

 

Residentie Clarenhof in Nieuwpoort omvat 107 prachtig ingerichte appartementen, gelegen in een oase van rust, op wandelafstand van het levendige, gezellige centrum van Nieuwpoort-Stad. Tal van winkels, restaurants en koffiehuisjes zijn binnen handbereik en zorgen ervoor dat onze bewoners zich nooit hoeven te vervelen. De tram brengt hen op elk moment van de dag naar het vlakbij gelegen Nieuwpoort-Bad, waar zij volop kunnen genieten van zee en strand of van een terrasje op de dijk. 

Residentie Rialto in Oostende opent in de lente van 2021 zijn deuren met 80 erkende assistentiewoningen op de plek waar vroeger cinema Rialto stond. Midden in het centrum van Oostende, op 200 meter van de dijk met een parking naast de deur en openbaar vervoer om de hoek. Er is ook een mooie eigen, afgesloten binnentuin waar het heerlijk tot rust komen is.

Ook in de residentie zelf valt er altijd wel iets te beleven. Onze vriendelijke en behulpzame woonassistenten zijn er immers niet alleen om een luisterend oor te bieden of praktische probleempjes op te lossen, zij organiseren ook tal van activiteiten voor de bewoners. Een mooie wandeling, een kaartnamiddag, een cursus bloemschikken of een wijnproeverij… Dit is slechts een greep uit de brede waaier aan activiteiten die regelmatig op de kalender staan.

In de mooie, uitnodigende brasserie tovert de chef elke middag eens heerlijke lunch op tafel voor de bewoners zelf, maar ook voor iedereen die gewoon graag lekker wil komen eten. In de namiddag kan er even bijgepraat worden bij een heerlijke koffie en een stukje gebak of een pannenkoek.

Senior Homes maakt er een erezaak van zijn bewoners in de watten te leggen en hen tegelijk hun vrijheid en hun zelfstandigheid te laten behouden. Een unieke formule die onze senioren heel erg weten te waarderen.

Wij laten graag even Pierre en Andrée aan het woord, die een tijdje geleden verhuisden van de Brusselse rand naar Clarenhof en die nog steeds in de wolken zijn over hun beslissing: 

“In ons oude huis werd alles te groot voor ons en met een rollator was het moeilijk om nog buiten te komen. Vroeger kwamen wij heel vaak met de caravan naar Nieuwpoort en wij hebben nu eenmaal ons hart verpand aan de Belgische kust. De beslissing was dan ook snel genomen om definitief te verhuizen naar Clarenhof. En daar hebben wij nog geen moment spijt van gehad! We gaan buiten wanneer we willen, we halen ons brood bij de plaatselijke bakker die hard zijn best doet om ons te woord te staan in een begrijpelijk Vlaams, want het West-Vlaams dialect kunnen wij niet altijd volgen”, lacht Pierre. “Ziek zijn wij niet, maar de gezonde zeelucht doet wonderen. Sinds wij hier wonen, heb ik geen slaappillen meer nodig, want ik slaap elke nacht als een roos.”

 

MEER INFORMATIE OVER DE RESIDENTIES VAN SENIOR HOMES?

 

(*) Deze  nieuwjaarsactie is geldig van 1 t.e.m. 31 januari 2021.