Positive Care: Wie jij bent, telt!

*** Event is afgelopen. Bedankt aan alle aanwezigen! ***

Ontdek wat dat bij Korian betekent op 13 en 14 mei 2022.

Positive Care bij Korian op 13 en 14 mei 2022 Positive Care is onze visie op ouderenzorg. We focussen daarbij op de eigenheid van onze bewoners, op hun mogelijkheden en niet op wat er eventueel wat minder gaat. Voor ons is elke bewoner uniek met zijn eigen levensverhaal, verlangens en gewoontes.

We willen hen een stem geven en zoveel mogelijk tegemoet komen aan hun persoonlijke wensen zodat ze zich echt thuis voelen.

We organiseren voor onze bewoners ook regelmatig zinvolle activiteiten afgestemd op hun interesses, maar ook allerlei vormen van lichaamsbeweging, muziek, dans, culturele activiteiten, infoavonden, enz. 

Voor al onze bewoners en klanten staat ‘Kwaliteit van leven’ centraal. Met hart en ziel kiezen we steeds voor de optimale oplossing die het best bij onze bewoners, maar ook bij onze klanten van de thuiszorg past, op dat specifieke moment.

Kom bij Korian ontdekken wat Positive Care in de praktijk betekent.

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei organiseren we in onze woonzorgcentra en bij een aantal thuiszorgdiensten speciale activiteiten rond Positive Care.

Bekijk hier de deelnemende locaties en het activiteitenprogramma en schrijf je in voor een bezoek: www.korian.be/nl/positivecare

 

 

Korian is sinds 2005 actief in de residentiële zorg voor ouderen en kwetsbaren met 120 voorzieningen (woonzorgcentra, assistentiewoningen, kort en herstelverblijf), verspreid over gans België.

Daarnaast is Korian ook actief in de thuiszorg, thuisverpleging, thuiszorgwinkels en diensten cheques. Naast persoonsgerichte zorg biedt Korian ook een volledige omkadering en ontzorging aan ouderen, kwetsbaren en hun familie: van een eenvoudige administratieve vraag tot palliatieve zorg. De dienstverlening kan plaatsvinden zowel thuis als in de huizen. We willen onze cliënt op elk moment in zijn leven een antwoord bieden op elke zorgvraag.