Ontdek Senior Homes, dé specialist in assistentiewoningen.

senior homes op woonzorgwebBij Senior Homes is het goed leven. Er wordt voor u gezorgd: een fijn appartement, een aangename omgeving en alle voorzieningen dichtbij!  Zou een assistentiewoning bij Senior Homes voor u niet ook de ideale oplossing zijn?

Leer ons kennen en misschien wordt u een nieuw lid van onze Senior Homes familie.

Onze residenties hebben stuk voor stuk prachtige appartementen met uitzicht en ruime terrassen. De gezellige flats hebben een inkomhal, leefruimte, keuken, berging, slaapkamer(s) en een badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 55m² en 95m². Bovendien heeft elke flat een extra privatieve kelderberging. Er is ook een wassalon, fietsenstalling en ondergrondse parking. Bovendien is elk appartement volledig rolstoelleefbaar.

Elke residentie heeft een fitness, wellness & schoonheids- en kapsalon ter plaatse.  De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. U kan de fietsen en loopband op elk moment van de dag gebruiken of in de infraroodcabine of jacuzzi tot rust komen.

Dagelijks kan u genieten van een gezonde verse maaltijd.  Laat het u smaken!  Kookt u liever zelf?  Dat kan uiteraard want alle keukens zijn volledig ingericht.

Onze woonassistenten zijn specialisten. Zij coördineren de dienstverlening aan de bewoners, geven advies en zorgen voor een goed uitgebouwd netwerk van mensen en organisaties in de buurt die iets voor u kunnen betekenen. Onze woonassistenten zijn 6 op 7 aanwezig.

Bij Senior Homes vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren en plezier maken. Wij stellen dan ook alles in het werk om leuke en diverse activiteiten te organiseren voor onze bewoners. Dat gaat van samen winkelen, kookactiviteiten, bloemschikken, wijn proeven, volksspelen, samen petanquen, gaan wandelen, …

Senior Homes kiest zijn locaties voor zijn erkende assistentiewoningen heel zorgvuldig uit, met oog voor de noden van zijn bewoners. Onze bewoners willen alles dichtbij en toch in een groene omgeving. Wij bieden steeds een unieke combinatie: een oase van rust en toch centraal gelegen op een boogscheut van heel wat winkels, eet- en drinkgelegenheden en recreatie..

Kijkt u ook wat op tegen de donkere weken die er binnenkort aan komen? Voelt u zich dan ook wel ’s eenzaam of hebben uw kinderen het in die periode wat drukker dan normaal? Senior Homes biedt u de kans om de winter door te brengen in één van de bemeubelde erkende assistentiewoningen. En bevalt het u, dan kunt u er natuurlijk gewoon blijven wonen!

Kom volop genieten van een assistentiewoning bij Senior Homes. Je ontmoet er nieuwe vrienden  en beleeft er leuke momenten. Daarnaast enkel nog quality time met de kinderen en kleinkinderen wanneer ze op bezoek komen.

Senior Homes brengt het hotelgevoel bij u thuis!

DE VOORDELEN VAN EEN ERKENDE ASSISTENTIEWONING BIJ SENIOR HOMES OP EEN RIJTJE:

  • Een veilige thuis aangepast aan uw noden en mobiliteit
  • Een zorgzame omgeving met medische en sociale hulp waar nodig
  • Een waaier aan extra comfortdiensten zoals boodschappendienst en eten aan huis
  • Een bevordering van uw sociaal leven • Gelegen op een toplocatie dicht bij talloze voorzieningen
  • Appartementen van minimum 50 m² tot 140 m²

NAAR DE WEBSITE VAN SENIOR HOMES