Dag van de Zorg in 2021

Dag van de Zorg 2021: samen zingen we 'Ik Hou van U'!

Meer informatie over het aangepaste programma, en vooral over de fijne zing-actie vindt u op onze pagina:

Zing mee voor de Zorg op 21 maart om 12u

*** UPDATE : het team van Woonzorgweb heeft in september 2020 vernomen dat ook de geplande editie van 2021 niet zal doorgaan. ***

De organisatie gaat na het wegvallen van de editie 2020 er opnieuw met volle moed tegenaan. Op zondag 21 maart 2021 organiseren ze de tiende editie van Dag van de Zorg. Een feesteditie waarbij deelnemers van 2020 samen met vele andere organisaties hun deuren zullen openen voor het brede publiek. Coronaproof uiteraard.
 
Het wordt opnieuw een boeiende kijk achter de schermen van de sector. Iedereen doet mee: van algemene en psychiatrische ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorg tot voorzieningen voor personen met een beperking, kinderopvang en bijzondere jeugdzorg.
 
Nieuw thema, nieuwe partner 

Zoals elk jaar stelt de organisatie een thema centraal. In 2021 wordt dat het thema preventie. Dit nieuwe thema zal belicht worden vanuit de verschillende sectoren: algemene en geestelijke gezondheid, ouderenzorg, welzijn, thuiszorg…

Ook de week ervoor - de Week van de Zorg - staat volledig in het teken van het thema preventie.
 
De nieuwe partner voor de Dag van de Zorg is Te Gek!? en hun nieuwe jaarcampagne ‘TE GEK!? ROES(t). Deze campagne van Te Gek!?, Museum Dr. Guislain, het Vlaams Expertisecentrum Alcohol en andere Drugs (VAD/De DrugLijn) en unik-id wil in Vlaanderen alcohol-, drug en gokproblemen bespreekbaar maken.
 
Op zondag 21 maart openen naast honderden zorgorganisaties ook tientallen organisaties werkzaam in de verslavingszorg hun deuren voor het brede publiek. Dit onder de gezamenlijke noemer van ‘Dag van de Zorg’ en ‘Te Gek!? Roes(t)’. Iets om naar uit te kijken.

Inschrijven voor Dag van de Zorg 2021 kan vanaf september.
 
Meer informatie volgt.

Nu al benieuwd? Kijk dan op www.dagvandezorg.be