Dag van de Zorg 2020 op zondag 15 maart is uitgesteld

Dag van de Zorg 2020 uitgesteld wegens coronavirus

Normaal zouden op 15 maart 210 Zorg & Welzijn organisaties hun deuren open zetten in het kader van de Dag van de Zorg 2020.

Een nieuwe datum voor de Dag van de Zorg 2020 is er nog niet, maar de organisatie wil in elk geval wachten tot de verspreiding van het virus voldoende onder controle is. Dit is beslist tijdens een overleg tussen Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke met de zorgsector n.a.v. het Coronavirus dat momenteel ook in België actief is. Ook enkele geplande activiteiten tijdens de Week van de Zorg worden geschrapt.

Dat is heel slecht nieuws voor alle deelnemers aan Dag en Week van de Zorg, maar de organisatie uiteraard het standpunt van de overheid: de prioriteit ligt nu bij het beschermen van de patiënten, bewoners en cliënten en bij het niet extra belasten van het zorgpersoneel.

Meer nieuws over het CORONA-virus vindt u hier: https://www.info-coronavirus.be/nl/

////

Altijd al eens achter de schermen van een ziekenhuis willen gluren? Ooit al een voorziening bezocht voor mensen met een beperking? En ken je het verschil tussen het oude rusthuis en het moderne woonzorgcentrum?

Zondag 15 maart ontvangen meer dan 210 zorg- & welzijnsorganisaties en scholen jou met open armen.

Breng gerust je kinderen, familie en vrienden mee, want iedereen is welkom! 

Kijk voor meer informatie op de website van de Dag van de Zorg

/////

Kijk gerust verder op Woonzorgweb

ASSISTENTIEWONINGEN TE HUUR

ASSISTENTIEWONINGEN TE KOOP

VIND EEN WOONZORGCENTRUM