Trochus 18 assistentiewoningen te huur & te koop in 8800 Rumbeke

Sint-Rochusstraat 10 2.5, 8800 Rumbeke
1-kamer flats te huur vanaf € 1.331/maand
1-kamer flats te koop

Pal in het centrum van Rumbeke en gelegen naast het Woonzorgcentrum vind je deze groep van 18 assistentiewoningen en 18 garages in de kelderverdieping. Er is één appartement beschikbaar (ca. 66m²) op de eerste verdieping (appartement 2.5), helemaal achteraan.

Dit volwaardige flat voorzien van een ruime, lichtrijke woonplaats met een ingerichte geriefelijke keuken, afzonderlijke slaapkamer, aangepaste badkamer , berging en een geriefelijk balkon. De inrichting is rolwagenvriendelijk en de infrastructuur is aangepast aan de noden van senioren die opteren om zelfstandig te blijven wonen in een eigen thuisomgeving.

Dankzij de samenwerking met Motena (de nieuwe naam van het Zorgbedrijf Roeselare) en het WZC Sint-Henricus worden tal van diensten aangeboden zoals bvb. verpleegkundige crisis- en overbruggingszorg, woonassistentie, klusjesservice, ... Deze appartementen zijn bijgevolg instapklaar en voorzien van zonnewering. De vermelde dagprijs omvat de woonstvergoeding "huur"), de basisdienstverlening in het kader van de assistentiewoningen en het onderhoud en gebruik van de gemeenschappelijke delen van de residentie. Deze appartementen zijn bestemd voor bewoning door senioren vanaf 65 jaar, die voldoende zelfredzaam zijn (= in staat tot "zelfstandig" wonen).

Contacteer Trochus

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
assistentiewoningen Trochus

Sint-Rochusstraat 10 2.5, 8800 Rumbeke
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Rumbeke