Trochus 18 assistentiewoningen te huur in 8800 Rumbeke

Sint-Rochusstraat 10 2.5, 8800 Rumbeke
1-kamer flats te huur vanaf € 1.331/maand (*)
(*) prijs voor wooncomponent en (basis)diensten

Pal in het centrum van Rumbeke en gelegen naast het woonzorgcentrum vind je deze groep van 18 assistentiewoningen en 18 garages in de kelderverdieping.

De residentie bevat per verdieping 6 gelijkaardige één slaapkamerflats. In de kelder bevinden zich de garages, bergingen en technische ruimtes.

De assistentiewoningen zijn voorzien van een ruime, lichtrijke woonplaats met een ingerichte geriefelijke keuken, afzonderlijke slaapkamer, aangepaste badkamer , berging en een geriefelijk balkon. De inrichting is rolwagenvriendelijk en de infrastructuur is aangepast aan de noden van senioren die opteren om zelfstandig te blijven wonen in een eigen thuisomgeving.

Zelfstandig wonen, in alle comfort én met een veilig gevoel dankzij de 24u/24u permanentie van ons nabijgelegen woonzorgcentrum Sint Henricus. Je kan er genieten van alle handige faciliteiten en activiteiten die het woonzorgcentrum te bieden heeft én je hebt een eigen stekje. Win - win! 

Trochus is een gewaardeerde groep van 18 assistentieflats, die een warme thuis bieden aan haar bewoners, dus wacht niet te lang om informatie in te winnen. Voor meer info kan je contact met ons opnemen via info@wzcsinthenricus.be of via 051 24 11 01.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Rumbeke