Residentie Hoppehof 33 serviceflats te huur in 9940 Ertvelde

Molenstraat 2 A, 9940 Ertvelde

Residentie Hoppehof is gekozen als naam voor de splinternieuwe assistentiewoningen op een fantastische ligging, in het centrum van Ertvelde. 

Het complex, die 33 assistentiewoningen bevat biedt voor elk wat wils, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur kan men kiezen uit verschillende types appartementen, allen gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen​.

​In de residentie kan u genieten van een gemeenschappelijk aangelegde binnentuin middenin het gebouw. Deze tuin fungeert als centrale leefruimte en vormt het verlengde van de binnenruimtes om sociale contacten op te krikken of te onderhouden en gemeenschappelijke beleving te stimumeren.

​Deze erkende assistentiewoningen worden gebouwd op maat van de zelfstandige 65-plusser. Iemand die er levenslang kwalitatief en zelfstandig wil wonen, met alle privacy, veiligheid, gezelligheid en comfort van een nieuwbouwappartement, aangevuld met discrete ergonomische ingrepen en bovendien volledig rolstoeltoegankelijk.

De bewoners worden bijgestaan - waar zij dat wensen- door een woonassistent in hun dagdagelijkse bezigheden. Deze vertrouwenspersoon brengt zorg binnen handbereik. 

In de gemeenschappelijke ontspanningsruimte zijn de bewoners welkom voor sociale activiteiten, een tas koffie en een gezellige babbel in een huiselijke sfeer.

Meer info + plaatsbezoek: Annaart vastgoed & advies, Johan Annaart, 09 344 88 55, 0475 26 89 18, info@annaart.be

Contacteer Residentie Hoppehof

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
assistentiewoningen Residentie Hoppehof

Molenstraat 2 A, 9940 Ertvelde
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Ertvelde