Deze job/vacature is niet langer open

Zorgkundige (m/v) in Erembodegem

Functieomschrijving: 

Één van onze collega zorgkundige is net zwanger en wil zich thuis concentreren op haar toekomstig kindje. Hiervoor zijn we op zoek naar een toffe collega die het hart op de juiste plaats heeft om ons team terug te vervolledigen.

De Gerstjens is een nieuw woonzorgcentrum (2jaar open) stelt een huiselijke en gezellige sfeer voorop, zodat onze bewoners kunnen genieten in de Denderstreek.

Wij behoren tot de zorggroep Care-ion.

Care-ion streeft naar kwalitatieve zorg die geboden wordt door mensen met een warm hart voor senioren. Menselijkheid en professionalisme zijn onze sleutelwaarden.

Gewenst profiel: 
  • Samen met het hele zorgteam bied je professionele zorg op maat van onze bewoners, met oog voor het creëren van een aangename leefomgeving. De wensen en de eigenheid van de bewoner staan ook voor jou voorop.  
  • Je besteedt actief aandacht voor het psychische welbevinden en de sociale noden van onze bewoners.
  • Je rapporteert nauwkeurig schriftelijk relevante informatie via het digitaal zorgdossier.
  • Je levert je eigen bijdrage aan het bevorderen van de kwaliteit van de totaalzorg via het volgen van opleidingen en het meedenken met de organisatie.
Wij bieden: 

We bieden jou een moderne en dynamische werkomgeving met professionele werkmiddelen, ruimte voor initiatief en opleidingen om professioneel te groeien.

Naast de wettelijke vergoeding volgens de IFIC-barema’s bieden wij de stabiliteit van een vervangingscontract 30u (minstens 1 jaar met mogelijkheid om nadien vast in dienst te komen) met overname van bewezen anciënniteit, maaltijdcheques, woon-en werkvergoeding en mogelijkheid tot warme maaltijden aan een laag tarief.

Sinds kort zijn we ook ingestapt in een project wat het mogelijk maakt om onze eigen uurroosters te maken. Hierdoor kunnen we onze fijne work-life balance creëren. 

Naast dit alles heb je ook recht op 15% tot 20% korting op persoonlijke aankopen bij onze leveranciers.

U komt te werken bij WZC De Gerstjens

Woonzorgcentrum
Jagershoek 14
9320 Erembodegem
Solliciteer voor deze job: 

Een eenvoudig bericht is voldoende om in contact te komen met jouw nieuwe werkgever!
Vul onderstaande velden in en druk op 'Verzend mijn sollicitatie'

0