Vacature Verpleegkundige Woonzorgcentrum LATE & NACHT
verpleegkundige in Berchem,
voltijds bij Sint-Maria (WZC)

Je komt te werken bij Sint-Maria (WZC)

Vredestraat 93, 2600 Berchem

Deze vacature staat niet langer open.

Zie andere vacatures voor de functie verpleegkundige

Ben jij een gepassioneerde spring in het veld en gedreven door het verpleegkundig vak? En heb jij een onstilbare honger naar kennis en vooral nieuwe uitdagingen?

Is verpleegkundige in een woonzorgcentrum een job voor jou? Lees dan snel verder!

Job profiel

DIT VIND JE LEUK OM TE DOEN ALS VERPLEEGKUNDIGE

Verantwoordelijkheid, uitdaging en afwisseling is hetgeen wat je mag verwachten. Als coördinerend verpleegkundige kom je terecht in onze groepspraktijk van het woonzorgcentrum. Ken jij de werking van onze groepspraktijk? Een groepspraktijk is een team van verpleegkundigen, kinesisten, diëtiste, logopediste en thuisverpleegkundigen. Een unieke werking! Uniek omdat wij geloven in ieders expertise. 

Jij als verpleegkundige bent de expert in medische- en verpleegtechnische handelingen. En die expertise mag je bij ons inzetten want jij bent verantwoordelijk voor de medische opvolging van de bewoners in het woonzorgcentrum. Met je helikopterview behoud je het overzicht en sta je in voor de coördinatie en organisatie van de medische zorgen en dit voor al onze bewoners in het woonzorgcentrum. 

Je bent het kloppende ♥ binnen het woonzorgcentrum. Jij bent niet alleen de contactpersoon voor huisartsen maar ook voor de bewoners en zijn/haar familie. Jij bent diegene die complexe medische informatie vertaalt in begrijpbare taal.

We zijn er ons van bewust dat we de werking van onze woonzorgcentra naar een hoger niveau moeten tillen! Vernieuwen, out-of-the-box denken, toekomstgericht denken, … maar daar hebben wij een verpleegkundige voor nodig die vanuit haar/zijn expertise projecten wil opzetten. Projecten om de werking van het woonzorgcentrum nog meer af te stemmen op hetgeen wat onze bewoners nodig hebben. Je krijgt de kans om projecten op te zetten en deze te begeleiden! We gaan zelfs nog een stapje verder. We zullen je stimuleren om kritisch naar de zorgverlening te kijken en acties/projecten op poten te zetten. 

Haal jij dus je energie uit projectmatig werken? En vind je verantwoordelijkheid en afwisseling belangrijk in je job! Dan is de functie van coördinerend verpleegkundige echt iets voor jou! Je komt terecht in een team van gemotiveerde verpleegkundigen die net zoals jij de medische zorg voor de bewoners naar een hoger niveau wil tillen. Benieuwd? Nieuwsgierig naar de sfeer? Wij geven je de kans om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

We gaan zelfs nog een stapje verder!  Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor de medische opvolging, maar jij wordt actief betrokken met projecten zoals bv vaccinatie van bewoners in de assistentiewoningen. 

Jouw belangrijkste uitdagingen:  

 • Jij bent verantwoordelijk voor de medische opvolging van al onze bewoners.  
 • Jij bent de vertrouwenspersoon voor al onze bewoners en zijn/haar familie.  
 • Jij neemt je expertise ter harte en zet projecten op om de werking van het woonzorgcentrum naar een hoger niveau te tillen.  

3 Redenen waarom dit (n)iets voor jou is?  

 • Bent op zoek naar een job met veel afwisseling.   
 • Wil projectmatig werken.  
 • Neemt je verantwoordelijkheid op want onze bewoners rekenen op je!  

Je opleiding en ervaring

 • Je hebt een diploma verpleegkundige of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Ook als laatstejaarsstudent kom je in aanmerking.  
 • Je bent in het bezit van een visum om als verpleegkundige te werken. Als laatstejaarsstudent moet je deze nog aanvragen.  
 • En bakken goesting om bij ons aan de slag te gaan!

Job aanbod

 • Een stabiele werkgever, Zorgbedrijf Antwerpen is de grootste zorgspeler in Antwerpen.  
 • Een contract van onbepaalde duur, je regime is bespreekbaar!
 • Het loon: Een brutoloon volgens IFIC 14. Relevante werkervaring komt in aanmerking voor jouw anciënniteit. 
 • Een pakket van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, eco-cheques, een hospitalisatieverzekering vanaf werkdag 1, een groepsverzekering, een fietsvergoeding, een bedrijfsfiets of een terugbetaling van 80% van je kosten voor het openbaar vervoer en een smartphone met gsm-abonnement, kortingen via onze benefits@work,...
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een welkomstpakket. Tijdens de onthaaldagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf en krijg je alle nodige informatie om je job ten volle uit te oefenen. 
 • Afwisseling en uitdaging. Of was het uitdaging en afwisseling? Je mag gerust zijn: Geen enkele dag is hetzelfde. Je werkt samen met veel verschillende mensen en je krijgt een gevarieerd takenpakket. 
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je kan bij ons heel wat interne en externe opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien. Sterker nog we zullen je stimuleren om opleidingen te volgen. 
 • Een aantrekkelijke verlofregeling zodat jij op tijd kan ontspannen! Werken en leven in balans, dat vinden we zeer belangrijk. Daarom bovenop de 20 wettelijke dagen vakantie krijg je 4 extra vakantiedagen.

Interesse? Druk dan snel op onderstaande knop. Je komt dan op de jobwebsite van ons zorgbedrijf. Nadat je een LOGIN hebt gemaakt kan je het sollicitatieformulier invullen. Tot binnenkort!

Deze vacature staat niet langer open.

Zie andere vacatures voor de functie verpleegkundige