Werken bij Het Poetsbureau - Vacatures

Lijkt een job bij Het Poetsbureau jou wel wat? Dan heb je geluk! Het Poetsbureau heeft openstaande vacatures voor gemotiveerde huishoudhulpen (schoonmaak) én voor bedienden. Als huishoudhulp bij Het Poetsbureau krijg je zoveel meer: van gratis opleidingen tot cadeautjes en fijne extra's! Het Poetsbureau staat ook gekend als een warme familie met de beste feestjes.

Benieuwd naar wat het Poetsbureau jou nog kan bieden? Ontdek de vacatures hieronder! 

Werken als huishoudhulp bij Het Poetsbureau – part of Glowi is een slimme keuze. Je krijgt niet alleen een uitgebreid loonpakket, maar nog tal van andere voordelen. En gelukkig hoef je niet te kiezen!

  • Gratis opleiding en coaching: We zorgen voor een degelijke opleiding en de nodige begeleiding en ondersteuning.
  • Gratis psychologische begeleiding: Een gezonde geest in een gezond lichaam: daar gaan we voor. Als Glowi-medewerker heb je recht op 6 gratis sessies bij een psycholoog. Deze gesprekken zijn uiteraard strikt vertrouwelijk.
  • Cadeautjes en andere fijne extra’s: Een cadeautje van de Sint, eentje voor Kerst, iets leuks van de paashaas, en ga zo maar door. Daarbovenop geniet je van uitzonderlijke kortingen dankzij Benefits at Work.
  • De beste feestjes: Op onze bedrijfsevents leer je jouw collega’s op een andere manier kennen. 
  • Een warme familie: Glowi, dat is één warme familie. Onze collega’s zijn er voor elkaar, zowel op de werkvloer als daarnaast. Met ons Sterrensteunfonds bieden we steun aan collega’s om plotse tegenslagen te boven te komen.
  • Great place to work: Great Place To Work verkoos Het Poetsbureau – part of Glowi in 2021 als tweede beste werkgever van België.
Er zijn momenteel geen vacatures voor deze functie.