Gratis leuke E-kaarten versturen

E-KERST- & NIEUWJAARSKAARTEN

Kerstkaarten en Nieuwjaarswensen kan je ook digitaal versturen. En zelfs gratis. Woonzorgweb zocht 3 leuke alternatieven voor jullie uit. Verras dus je ouders, kinderen, kleinkinderen, familie en/of vrienden met een digitale kaart. Ook medioren en senioren gaan mee met hun tijd.

Woonzorgweb wenst u en uw familie alvast fijne feestdagen toe!
 

E-cards / wenskaarten via Seniorennet

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN SENIORENNET

Bij Seniorennet heb je de keuze uit ruim 1.300 e-cards. Voor elk type gelegenheid. Ook voor Kerst en Nieuwjaarswensen. Je hebt bovendiende keuze dat je kaart meteen aankomt, ofwel kan je tot 3 maanden in de toekomst de datum bepalen dat je kaartje toekomt om die belangrijke datum zeker niet te vergeten.

Hoe ga je te werk? Maak uw keuze uit een van de e-cards door op de gewenste e-card te klikken om verder te gaan. Vul vervolgens boodschap en (af)zenderinformatie toe – indien gewenst kan u zelfs een muziekje en een postzegel kiezen -. Om af te sluiten kiest u nog de dag van de verzending. En klaar. Uw leuke E-card wordt verstuurd!

 

Mooie, stijlvolle gratis E-cards voor Kerst en Nieuwjaar via DaySpring

KLIK HIER VOOR KERSTKAARTEN
KLIK HIER VOOR NIEUWJAARSKAARTEN

Deze website is een recente ontdekking voor de redactie van Woonzorgweb. De ontwerpen van deze kerstkaarten zijn echt mooi. Er zijn ook e-cards met bewegende animaties op. Het nadeel? Het is een Engelstalige website. Je moet dus een woordje Engels kunnen om hiermee aan de slag te kunnen. Maar geen nood, de website wijst zichzelf uit. Vele kaarten - maar niet allemaal - zijn Christelijk geïnspireerd.

Klik gewoon op een kaart van jouw keuze, vul jouw naam, e-mail en e-mail van de ontvanger, samen met jouw bericht in. Druk vervolgens op SEND. De ontvanger krijgt meteen een mailtje met hierin het door jou gekozen wenskaart. Ernaast staat een duidelijke knop 'VIEW'. Als de ontvanger hierop drukt komt die op jouw boodschap terecht en kan deze meteen ook een reactie sturen. Gemakkelijk, leuk en mooi. Te proberen!

 

Eenvoudig en het spaart de natuur: GoCards.nl

Eenvoudige en gebruiksvriendelijke website. Klik op je gekozen ontwerp, verzin een leuke tekst en voeg een ontvanger toe. Je kan ook kiezen uit bewegende e-kaarten. De ontvanger krijgt een mail met hierin een link naar de kaart. Als de ontvanger hierop klikt kan deze eenvoudig een kaart terug sturen.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN GOCARDS (Kerstkaarten)

 

GEWONE KERST- & NIEUWJAARSKAART DOET HET OOK NOG STEEDS !

Wenst u een klassieke Kerstkaart te versturen naar uw familielid of vriend(in) in een Woonzorgcentrum of Serviceflat complex? Wij raden aan om dit zeker en vast te doen. Deze kleine moeite zal ongetwijfeld een glimlach toveren op het gezicht van de bestemmeling.

Merry Christmas and a Happy New Year!

 

ZOEK EEN RUSTHUIS ADRES                                  

ZOEK EEN SERVICEFLAT ADRES