Win een DINER t.w.v. €78 van Two4One.be!

*** WEDSTRIJD AFGELOPEN *** Gelukkige winnaars zijn: De Maerteleire A. uit 9830, De Bruycker L. uit 2200 en Schiettecatte S. uit 8020

Binnen 2 weken start een nieuwe wedstrijd. Schrijf u in op onze E-nieuwsbrief (onderaan de pagina) om automatisch op de hoogte te blijven. 

 

Gaat u graag eens lekker uit eten?
De website Two4One.be staat voor culinair dineren aan de helft van de prijs. En dit in maar liefst 175 restaurants en brasseries in Vlaanderen.

Doe mee aan deze wedstrijd en maak zo kans op een 3-gangen diner voor 2 personen t.w.v. 78 Euro. Ideaal om uzelf (en uw partner, vriend, vriendin,…) culinair in de watten te leggen!

Vul nu onderstaand kort formulier in en druk op “verzenden”.

Voorwaarden: Woonzorgweb garandeert 100% privacy ivm uw gegevens. Wedstrijd loopt van 27-12-2017 t.e.m. 03-01-2018. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd. In geval van ex-aequo wint de persoon die als eerste deelnam.

TIP: bezoek www.two4one.be

SCHIFTINGSVRAAG

TIP 1: Kijk op onze Facebook pagina voor een tip: https://www.facebook.com/woonzorgweb/

TIP 2: LIKE onze Facebook pagina en maak 2X kans op deze prijs. Voor alle personen die onze FACEBOOK pagina Like’n worden 2 deelnames als geldig beschouwd. In alle andere gevallen telt slechts de eerste deelname.