Doe mee en Win een hartverwarmend Chocoladeboeket t.w.v. 64 euro!

*** WEDSTRIJD IS AFGELOPEN ***

De gelukkige winnaars zijn geworden: D. R. Patrick (postcode 1070), H. Danielle (postcode 2540), M. Bettina (postcode 9000), C. Brigitte (postcode 3960), V. Werner (postcode 8500)

Wij geven deze fantastische prijs maar liefst 5X weg! 

In deze tijden is een beetje warmte nog belangrijker! Laat zien dat je aan je naasten en geliefden denkt, doe mee met onze wedstrijd en verras die speciale persoon met een heerlijk chocoladeboeket.

Dit boeket met heerlijke bonbons is een origineel en passend geschenk om in het najaar cadeau te geven. Dit boeket is door Fleurop-Interflora samengesteld met de mooiste seizoensbloemen die het najaar te bieden heeft en wordt geleverd door jouw lokale florist.

Zin om een Chocoladeboeket te winnen? Doe dan zeker mee met onze nieuwe wedstrijd!

Voorwaarden: Woonzorgweb garandeert 100% privacy ivm uw gegevens. Wedstrijd loopt t.e.m. 29-11-2020 op woonzorgweb.be en seniorieweb.be. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd via e-mail. Bij een ex-aequo wint de eerste deelnemer.

SCHIFTINGSVRAAG

TIP 1: Kijk op onze Facebook pagina voor een tip: https://www.facebook.com/woonzorgweb/

TIP 2: LIKE onze Facebook pagina en maak 2X kans op deze prijs. Voor alle personen die onze FACEBOOK pagina Like’n worden 2 deelnames als geldig beschouwd. In alle andere gevallen telt slechts de eerste deelname.