WIN 1 van de 3 Cadeaucheques t.w.v. € 50 bij BOL.com

Aankopen doen op het internet…het is af en toe zeer handig! Zeker als je hierbij de keuze hebt tussen miljoenen artikelen, zoals bijvoorbeeld op Bol.com. 

*** WEDSTRIJD AFGELOPEN - GELUKKIGE WINNAARS ZIJN: V. Anita uit 8660, W. Paula uit 9310 en B. Daniel uit postcode 4400 ***

Doe nu mee aan deze wedstrijd en maak kans op 1 van de 3 cadeau bons t.w.v. 50 Euro bij Bol.com. Met de bol.com cadeaukaart kan je zelf een cadeau kiezen. Een bol.com cadeaukaart is te gebruiken op het gehele assortiment. Ook op cadeaus zoals een dagje uit of een hotelovernachting. Leuk om te krijgen. Leuk om te geven!

Doe nu mee aan onze wedstrijd. Vul nu onderstaand kort formulier in en druk op “verzenden”.

Voorwaarden: Woonzorgweb garandeert 100% privacy ivm uw gegevens. Wedstrijd loopt van dinsdag 12-03-2018 t.e.m. 24-03-2018. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. In geval van ex-aequo wint de persoon die als eerste deelnam.

SCHIFTINGSVRAAG

TIP 1: Kijk op onze Facebook pagina voor een tip: https://www.facebook.com/woonzorgweb/

TIP 2: LIKE onze Facebook pagina en maak 2X kans op deze prijs. Voor alle personen die onze FACEBOOK pagina Like’n worden 2 deelnames als geldig beschouwd. In alle andere gevallen telt slechts de eerste deelname.