WIN nu 1 van de 3 Cadeaucheques t.w.v. € 50 bij ICI Paris XL

*** DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN ***
De gelukkige winnaars zijn geworden: Dedeken M. uit postcode 1140, Lefevere A. uit postcode 1200 en Beyns E. uit postcode 3583. 
 

Deze ICI PARIS XL Gift Card is het ideale geschenk – zeker met Valentijn - voor jouw geliefde. Maar je kan deze cadeaubon natuurlijk ook voor jezelf besteden, of voor vrienden of familie. Het is een perfect cadeau waarmee je alle vrijheid krijgt om zelf een keuze te maken uit het brede assortiment parfums, make-up en verzorgingsproducten van ICI PARIS XL.

Het bedrag kan door de winnaars worden besteed, zowel in de ICI PARIS XL winkels in heel België, als in de e-shop van ICI PARIS XL.

Doe dus zeker mee voor deze fantastische prijs!

Voorwaarden: Woonzorgweb-Seniorieweb garandeert 100% privacy ivm uw gegevens. Wedstrijd loopt t.e.m. 31-01-2021. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. In geval van ex-aequo wint de persoon die als eerste deelnam.

SCHIFTINGSVRAAG

TIP 1: Kijk op onze Facebook pagina voor een tip: https://www.facebook.com/woonzorgweb/

TIP 2: LIKE onze Facebook pagina en maak 2X kans op deze prijs. Voor alle personen die onze FACEBOOK pagina Like’n worden 2 deelnames als geldig beschouwd. In alle andere gevallen telt slechts de eerste deelname.