WIN 1 van de 10 exemplaren van de biografie van Albert II !

*** WEDSTRIJD IS AFGELOPEN ***

De 10 gelukkige winnaars zijn:

A. Kris    (postcode 9300)
B. Katelijne (postcode 2800)
S. Lieve (postcode 1840)
S. Wesley (postcode 8820)
M. Nicolas (postcode 1800)
VD. Eric (postcode 2290)
V. Tim    (postcode 8800)
S. Josephine (postcode 1980)
V. Griet (postcode 3512)
D. Katrien (postcode 8730)
 

************************************

In Albert II schetst Thierry Debels een beeld van de mens Albert van België. Wie is de jongere broer van Boudewijn echt? Een goedlachse bourgondiër of een koppige Coburger? Waarom had hij zo’n moeite om zijn dochter Delphine te erkennen? Hoe verliep de verzoening met Paola? Kent de burger het jongste kind van de mythische koningin Astrid wel echt? Was Sybille zijn enige buitenechtelijke liefde of had Albert nog andere relaties?

Doe mee aan onze wedstrijd en ontdek het antwoord op al deze vragen. Een ideaal boek om te lezen tijdens de vakantieperiode!

Voorwaarden: Woonzorgweb garandeert 100% privacy ivm uw gegevens. Wedstrijd loopt tot 31-07-2020. Bij vermoeden van fraude (bijv. meer dan 5 deelnames vanuit zelfde IP-adres) heeft de organisatie het recht om de deelname als ongeldig te beschouwen. De 10 winnaars worden persoonlijk verwittigd en krijgen het boek via een postpakket toegestuurd.

TIP: KLIK HIER

SCHIFTINGSVRAAG

TIP 1: Kijk op onze Facebook pagina voor een tip

TIP 2: LIKE onze Facebook pagina en maak 2X kans op deze prijs. Voor alle personen die onze FACEBOOK pagina Like’n worden 2 deelnames als geldig beschouwd. In alle andere gevallen telt slechts de eerste deelname.