Waarom kiezen voor de installatie van een Traplift?

Vrij bewegen in uw eigen huis zonder hulp te vragen is zeer belangrijk voor uw gevoel van onafhankelijkheid. Met behulp van kwaliteitsvolle en veilige trapliften en platformliften vormen trappen geen obstakel meer. Een echte thuis is immers van levensbelang voor ons persoonlijk geluk.

De redactie van Woonzorgweb brengt u graag wegwijs in de wereld van de trapliften. We gingen daarvoor langs bij Mobilift, de traplift specialist uit Tongeren, en vroegen om een woordje uitleg. Want een traplift of platformlift aankopen is een belangrijke beslissing. De lift zal gedurende vele jaren gebruikt worden. Het is belangrijk dat u een lift installeert die aan uw specifieke behoeften voldoet en tevens past in uw budget.

We helpen u graag in uw zoektocht aan de hand van veelgestelde vragen over trapliften:

  • Hoe werkt een traplift?

Een traplift bestaat uit een stoel die langs een rail verplaatst wordt. Trapliften blijven werken wanneer er een stroompanne is met behulp van de batterijen. Ook tijdens een stroompanne kan u er dus veilig gebruik van maken. Alle trapliften bij specialist Mobilift zijn voorzien van batterijen. Deze accu’s zorgen ervoor dat u ook wanneer de stroom uitvalt, gemiddeld nog tien keer gebruik kunt blijven maken van uw lift.

  • Is een traplift altijd mogelijk?

Een traplift is vrijwel altijd mogelijk. Er zijn uiteraard uitzonderingssituaties maar in 95% van de gevallen kan men een traplift plaatsen

  • Is mijn trap wel stevig genoeg voor een traplift?

Elke trap is in principe stevig genoeg voor een traplift. Wel is het belangrijk dat er een trapliftadviseur langskomt die ter plaatse de trap kan beoordelen. Op deze manier kan hij u goed informeren over de mogelijkheden en wordt uw lift helemaal naar uw wensen op maat gemaakt.

  • Is een traplift wel veilig als mijn kinderen of kleinkinderen op bezoek komen?

De meeste trapliften zijn standaard uitgerust met een sleutelvergrendeling. Bij Mobilift is dat bij elke traplift standaard het geval. Als u uw traplift niet gebruikt, kunt u de lift op slot zetten waardoor anderen er geen gebruik van kunnen maken. Op deze manier voorkomt u ongewenst gebruik.

  • Hoe is het onderhoud van de traplift geregeld?

Hoewel men zoveel mogelijk onderhoudsvrije materialen in de traplift verwerkt, adviseert Mobilift om uw traplift tenminste eens per jaar te laten onderhouden. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende typen onderhoudscontracten. Uw trapliftadviseur vertelt u graag meer over de verschillende contracten. Bij Mobilift kan u trouwens ook terecht voor onderhoud op reeds geplaatste trapliften.

Heeft u nog bijkomende vragen? Dan kan u surfen naar de website van Mobilift naar de pagina met veelgestelde vragen.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE.

Of wenst u dat er eens vrijblijvend een traplift specialist van Mobilift bij u langskomt? Vul dan even het contactformulier in. KLIK HIER VOOR HET CONTACTFORMULIER . Of bel voor een gratis prijsofferte naar: 0477-73.01.78.

Over Mobilift - de vrijheid van thuis -

Mobilift heeft een groot aanbod aan liften aan de scherpste prijs. We selecteren zorgvuldig de modellen die we te koop aanbieden. Onze trapliften en platformliften worden beschouwd als de beste in hun categorie en kunnen zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd, op rechte trappen en trappen met bochten.

Onze dienstverlening gaat verder dan het installeren van uw lift. U kan met al uw vragen bij ons terecht. Wenst u bijvoorbeeld meer informatie over subsidies en premies voor liftsystemen? Dan geven wij u met veel plezier de nodige uitleg. Daarnaast staat ons team 24u per dag, 7 dagen per week klaar om u verder te helpen bij eventuele technische problemen. Ook voor onderhoud of wisselstukken kan u bij ons aankloppen.

Contacteer Mobilift via het CONTACTFORMULIER of bel op 0477-73.01.78