Prinsenhof Senior Resort erkende assistentiewoning te koop in Brugge

Gebroeders Marreytstraat 52
8000 Brugge
Koopprijs 1-persoonsflat: 
€ 209.800

Het appartement is smaakvol ingericht en beschikt over een lichtrijke leefruimte. De leefruimte is voorzien van een kader-ophangsysteem, en design licht armaturen. De grote ramen laten veel licht binnen en zijn voorzien van gordijnen/gordijnenrails. Er is een terras/balkon aanwezig voor buiten beleving. De moderne open keuken is voorzien van alle comfort & toestellen en aansluitend is een aparte ruime berging met dienstkraan voor het aansluiten van wasmachine/droogkast. De mooie slaapkamer is voorzien van alle comfort en heeft een grote ensuite badkamer die afgescheiden is met een glazen schuifdeur. De badkamer bevat een toilet, lavabo, kast, inloopdouche met zitplank. Dit appartement kreeg een upgrade met zeer kwalitatieve materialen, en is volledig rolstoelvriendelijk. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats voor 14000 euro. Ongetwijfeld een goede investering voor uw toekomst ! 

Referentie Appartement AW 107 : Gelegen aan sterk gegeerde tuinzijde , met zonovergoten terras. De grote glaspartijen met zicht op groen geven een lichtrijk gevoel .  Stijlvol genieten en gemoedsrust inbegrepen.  In Brugge- Sint-Pieters, op een boogscheut van de historische stad en vlak bij AZ Sint-Jan ; beheerd door ORPEA die diensten van hoog, professioneel niveau aanbiedt.  Gepersonaliseerde begeleiding, hoteldiensten, gastronomisch restaurant en gezellige bar.   Zeer energiezuinig met EPC van 85 kWh/m2.  Erkende assistentiewoning ; prijs 209.800€  aankoop plus Registratierechten 6% (voor koper-bewoner) 

Aantal serviceflats (in complex): 
75
Erkend door agentschap Z&G: 
JA
Toegankelijkheid: 
Invalide personen (rolstoeltoegankelijk)
Valide personen
Oppervlakte 1-persoons flat: 
61m²
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan Prinsenhof Senior Resort : 
Neem telefonisch contact op: 

Eigenaar of beheerder?

Als u eigenaar of beheerder bent, dan kunt u zich nu registreren voor gratis tools waarmee u uw profiel kunt verbeteren en nieuwe bewoners mee kunt aantrekken. Contacteer ons.

Andere serviceflats in de buurt ...

8000 Brugge
  • Te koop
5
Vanaf € 400.000
Vanaf € 400.000
Onmiddellijk beschikbaar
1
8000 Brugge
  • Te huur
5
Vanaf € 54,00 per dag
Vanaf € 54,00 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
8000 Brugge
  • Te huur
  • Te koop
5
Vanaf € 55,00 per dag
Vanaf € 55,00 per dag

Zoek een serviceflat op postcode

Zoek serviceflats te huur of serviceflats te koop